Puoliaika.com ennakko: Suomi – Unkari

suomi-unkari-maaottelu-jalkapallo-puoliaika.com

 

Suomi kohtaa Stadikalla EM-karsintojen kuudennessa pelissä Unkarin

Ennen karsintoja suomalaiset juhlistivat suotuisaa lohkoarvontaa ja varailivat jo matkoja Ranskaan kesälle 2016. Totuus on karsintojen kuluessa ollut kuitenkin aivan toinen. Huuhkajien otteet ovat olleet lähes katastrofaalisia ja viiden ottelun jälkeen pistesaldona on surkeat 4 pojoa.

Futisihmisten keskuudessa jo pitkään keskustelua herättänyt päävalmentajan pesti on tällä hetkellä todella tuulinen. Mixu Paatelainen ja hänen joulukuusi -pelimuodostelmansa ovat ison kritiikin alla. Paatelaisen mahdollisista potkuista on puhuttu pitkään ja mies on kaikella todennäköisyydellä mahdollisen Unkari-tappion päässä liipasimesta. Kaikki riippuu Palloliiton näkemyksestä mihin suuntaan maajoukkue on menossa Paatelaisen alaisuudessa – tällä hetkellä ei ainakaan EM-kisoihin.

Ottelun alla Suomi on yksinkertaisen tilanteen edessä. Huuhkajien on pakko voittaa tänään. Kaikki muut tulokset hautaavat käytännössä viimeisetkin rippeet jatkokarsintapaikasta. Neljä pistettä viidestä pelistä on karu saldo, johon on pakko tulla tänään 3 pinnaa lisää.

Unkari majailee lohkon kolmosena, kahdeksalla pisteellä. He lähtevät todennäköisesti melko maltillisesti Olympiastadionin vääntöön. Keskitykset ja erikoistilanteet ovat Unkarin todennäköisimpiä täsmäaseita. Tilanteet joissa Suomella on nimenomaan ollut ongelmia puolustaa omaa maalia.

Unkari-ottelun kenraalissa Suomi hävisi nolosti Virolle Turussa. Pelaajien on pakko olla motivoituneita kiillottamaan kilpensä maajoukkueen kotipyhätössä. Suomi pyrkii pitämään palloa ja etenemään syöttelemällä maalipaikkoihin.

Puoliaika.comin toimitus poimi pari pelikohdetta illan otteluun NordicBetin listalta:

* Suomi – Unkari X @3.20

* Alle 2.5 maalia @1.53

* Puoliaika/lopputulos 2/X @16.50

 

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: HIFK/2 – HerTo
Seuraava artikkeliVideo: Roberto Carlosin uskomaton puolenvaihto hyväntekeväisyysottelussa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän