Puoliaika.com ennakko: HIFK/2 – HerTo

Kokoonpanot päivän otteluun

sarjataulukko kolmonen 13.6

 

Tänään lauantaina pelataan Helsingissä Väinämöisen kentällä klo 15.30 kolmosen ottelu, jossa kohtaavat HIFK/2 ja HerTo. Ennakkoasetelmat otteluun ovat kutkuttavat, sillä HerTo on viimeisissä peleissään osoittanut piristymisen merkkejä, kun taas HIFK/2 on ollut tasaisen varma koko alkukauden ja on hiipinyt sarjataulukossa kolmanneksi. HIFK/2 lähtee otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina.

 

Kokoonpanot päivän otteluun

 

Keitä kannattaa seurata?

HIFK/2: Nico Orenius omaa kolmosen tasolle liian hyvän vasemman jalan ja hänen atleettisuutensa tulee pitämään HerTon pelaajat kiireisenä koko ottelun ajan. Hän kävi myös haistelemassa viime vuonna HIFK:n edustusjoukkueen mukana ykkösen vauhtia.

HerTo: Tatu Kallio on huhujen mukaan ottanut Niklas Tarvajärven siirron kolmoseen positiivisesti vastaan. Tarvajärvi tulee aiheuttamaan tervettä kilpailua kolmosen parhaan hyökkääjän tittelistä, joka saa Kallion tekemään arkipäiväiset asiat vieläkin paremmin ja suuremmalla volyymilla. Yksi lusikallinen lisää chia-siemeniä aamupuuroon, yksi vartti lisää aamuiseen HIITiin jne. Kolmosen parhaana hyökkääjänä pidetty Kallio tulee tässä ottelussa näyttämään, että Tarvajärven meriitit eivät merkitse kolmosessa mitään.

 

Miten ottelussa käy?

Valitettavaa kuin se onkin, HerTon keskikentän kapellimestarin Antti Roineen puuttuessa, HerTon pelinrakentelu on astetta huonommalla tasolla. Hyvään lentoon päässyt HerTo tulee tänä iltana kokemaan voittamisen kulttuuria ainoastaan Olympiastadionilla, kun Huuhkajat kaatavat Unkarin (jälkimmäinen ei ole vetovihje, lähinnä toiveajattelua).

Puoliaika.com valitsi Nordicbetin listalta seuraavan kohteen:

HIFK/2 – HerTo 1 @1.40

 

Ps. Suosittelemme laittamaan Herttoniemen Tovereiden facebook-sivuston seurantaan, sillä heidän raporteistaan voisivat ylempien divareiden joukkueetkin ottaa mallia.

 

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: GrIFK – Pallo-Iirot
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Suomi – Unkari

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän