Puoliaika.com ennakko: Sunderland – Southampton

sunderland-southampton-jalkapallo-puoliaika.com

Parhaimmillaan Mestarien Liigasta unelmoinut Southampton matkustaa putoamiskamppailussa olevan Sunderlandin vieraaksi

Sarjassa kolmanneksi viimeisenä kitkutteleva Sunderland on ollut tällä kaudella surkea. Kohtalaisen materiaalin omaava Black Cats saa tosissaan vääntää viimeiselle kierrokselle asti varmistaakseen sarjapaikan ensi kaudeksi.

Uudeksi päävalmentajaksi tullut Dick Advocaat on saanut jonkinlaista ryhtiliikettä Stadium of Lightin isäntiin. Maaliskuussa potkut saaneen Gus Poyetin vyölle jäi 8-0 tappio seurojen ensimmäisessä kohtaamisessa. Vastaavanlaista rökäletappiota ei varmasti nähdä.

Southampton oli parhaimmillaan hirveässä vireessä ja oli tosissaan mukana taistelemassa Valioliigan top 4 -paikoista. Loppukauden aikana materiaalin suhteellinen kapeus on kuitenkin näkynyt, eikä voittoja ole tullut enää viikosta toiseen.

Southampton on edelleen  hyvin kiinni Eurooppa liigan oikeuttavissa sijoissa. Normaalisuorituksella se paikka pitäisi napata.

Puoliaika.comin toimitus valitsi NordicBetin listalta seuraavia pelikohteita:

* Alle 2.5 maalia @1.67

* Sadio Manen maali @3.35

* Southampton @1.96

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here