Puoliaika.com ennakko: JJK – Haka & TPS – Jazz

jjk-haka-tps-fc-jazz-jalkapallo-puoliaika.com

 

Ykkönen käynnistyy vihdoinkin!

Kauden avauksessa JJK saa todella kovan joukkueen vastaansa, kun Haka astelee kentälle sarjanousu mielessään.

JJK:n puolustus tulee olemaan todella lujilla, sillä Ykkösen ehdottomasti yksi vaarallisimmista pelaajista tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia. Kalle Multanen iski viime kaudella 30 maalia ja ei ole mitään syytä miksi sama tahti ei jatkuisi. Haka sai myös vahvistuksia VPS:stä, kun Cheyne Fowler liittyi valkeakoskelaisten vahvuuteen. Muutamia lähtijöitä toki on ollut, ja heidän aiheuttamat kuopat nähdään vasta kauden edetessä.

JJK ei ole mikään huono joukkue ja varsinkin, kun vieraate eivät ole tottuneet pelaamaan luonnonnurmella, tulee Hakalle erittäin raskas päivä Jyväskylässä.

JJK ei ole saanut alleen yhtään kovemman luokan peliä. Haka taas hävisi HJK:lle Suomen Cupissa. Lähtökohdat kauden alkuun on siis Hakalla hieman kovemmat.

Ykkösessä on taas kova taso, vaikka ei yllä lähellekkään ”kaikkien aikojen Ykköstä”, joka nähtiin viime kaudella. Haka ja JJK tulevat olemaan ylemmässä puolikkaassa, kun kausi loppuu. JJK jopa mahdollisesti Hakan edellä.

Tänään kuitenkin toimitus uskoo Hakan vievän, sillä heidän kauteen valmistautuminen on ollut hyvää. Iskemme tähän peliin Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

Haka @2.75

Puoliaika/lopputulos X/2 @6.60

TPS – Jazz

Toisessa ykkösen kohtaamisessa vastakkain pelaavat Ykköseen tippunut TPS ja Ykkösessä säilymisestä viimeisille kierroksille asti taistellut Jazz.

Tässä ottelussa ei ole kahta sanaa voittajasta. TPS:n voittoon tänään siivittää viime kaudella 25 maalia iskenyt Jussi Aalto, kuka siirtyi Hakasta TPS:n 2+1 -vuotisella sopimuksella. TPS:n isoin menetys oli, kun maalivahti, Jukka Lehtovaara vaihtoi Interin riveihin pienehköllä kohulla.

Valmentajanvaihdos ei vielä Jazzilla näin alkukauteen tuo huimia muutoksia, mutta toimitus ei usko, että samanlaista farssia on tiedossa kuin viime kaudella.

Tänään kuitenkin on luvassa kylmää kyytiä, sillä TPS on nälkäinen ja tahtoo takaisin Veikkausliigaan.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

TPS-1 @2.30

Puoliaika/lopputulos 1/1 @1.96

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here