Puoliaika.com ennakko: Sunderland – QPR

sunderland_qpr_queensparkrangers_puoliaika.com

 

Huonolla kotisaldolla varustettu Sunderland isännöi surkeassa jamassa olevia Ärriä.

Sunderland on yksi Valioliigan huonoimpia kotijoukkueita. Manageri Gus Poyetin miehistö on tehnyt vain kuusi maalia viimeisessä kahdeksassa kotiotteluussaan Valioliigassa. Viime aikoina Poyet on saanut pienen kipinän syttymään ja Sunderland on nostanut osakkeitaan hivenen.

QPR on kriisissä. Valtavassa kriisissä. Manageri Harry Redknapp lähti viikko sitten kävelemään ja Valioliigan huonoin vierasjoukkue vain jatkaa laskuaan kohti Championshipiä. QPR ei ole pystynyt nappaamaan yhden yhtä pistettä reissumatseistaan Valioliigassa. Joskus ongelmat galvanoivat joukkueen yhtenäiseksi nipuksi, mutta QPR:stä niitä merkkejä ei ole havaittavissa.

Tänään Ärrät lähtevät otteluun vielä ilman parasta pelaajaansa, maaliruisku Charlie Austinia, joka on joukkueen ainoita valopilkkuja synkän kauden aikana. Joukkueesta on vaikea keksiä mitään muuta hyvää kuin Austinin 13 Valioliigamaalia tällä kaudella.

Vaikka Sunderland ei todellakaan ole mikään takuuvarma kotijoukkue, viittaavat kaikki merkit punavalkoisten juhliin tänään. Niukka maalin tai kahden kotivoitto on asiantuntijoiden papereissa yleisin veikkaus lopputulokseksi.

Puoliajan toimitus poimii NordicBetin listalta kohteeseen kotivoiton kertoimella 1.91. Rohkeimmat pelaavat Sunderlandin voittoa ilman päästettyä maalia kertoimella 2.95. Paluunsa Valioliigassa vauhdikkaasti aloittanut Jermain Defoe on hyvä haku maalintekijäksi. Kerrointa Defoen maalille saa 2.30.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here