Puoliaika.com ennakko: Liverpool – Tottenham

liverpool_tottenham_puoliaika.com

 

Valioliigassa viidentenä oleva Spurs matkaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi.

Kotijoukkue Liverpool on tehnyt selkeän ryhtiliikkeen syksyisen lamakauden jälkeen. Punaiset ovat kivunneet iskuetäisyydelle Mestarien liigan paikoilla olevista joukkueista. Tottenhamilla on puolestaan mahdollisuus hypätä liigakolmoseksi, jos he turvaavat kolme pistettä illan ottelusta.

Kriittisen tärkeään koitokseen Tottenhamia vastaan Pool lähtee 8:n ottelun tappiottomasa putkessa. Anfieldin ylpeydellä on tällä hetkellä Valioliigan pisin tappiottomien otteluiden putki päällä, mutta täynnä itseluottamusta uhkuvan Spursin kaataminen tulee vaatimaan täyden päivätyön.

Tottenham lähtee otteluun tuore Arsenalin päänahka vyöllään viikonlopun Pohjois-Lontoon derbystä. Vierailijoiden osakkeet kuntopuntarissa ovat korkealla. Tottenham on voittanut neljä viidestä viimeisestä pääsarjaottelustaan. Mikä tärkeintä, heillä on tulikuuma Harry Kane, joka voi tällä hetkellä ratkoa otteluita lähes yksin. Christian Eriksen ja kumppanit säestävät tällä hetkellä duurivoittoista Spurs-sävelmää.

Alkukauden kamppailussa White Hart Lanella Liverpool pelasi koko kauden parhaan ottelunsa tähän mennessä ja murskasi Tottenhamin 3-0 lukemin. Aiemmissakin keskinäisissä otteluissa Pool on ollut vahvoilla, napaten täydet pisteet neljästä viimeisestä kohtaamisesta.

Molemmilla joukkueilla on illan ottelusta avaimet käsissään voiton turvaamiseksi ja kaikki ennakkomerkit viittaavat maalirikkaaseen iltaan.

Puoliaika.comin toimitus lähtee pelaamaan NordicBetin kohteessa over 2.5 maalia kertoimella 1.74. Both teams to score, eli molemmat joukkueet tekevät maalin, kuulosta myös hyvältä kokeilulta. Kerrointa tulee 1.66. Tällä kertaa uskomme myös vanhaan sanontaan: ”onni suosii rohkeaa” ja lähdemme painamaan Tottenhamin vierasvoittoa kertoimella 4.25.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here