Puoliaika.com ennakko: Norwich – Chelsea

Valioliiga otteluennakko

Erinomaiseen vireeseen päässyt Chelsea matkustaa Norwichin vieraaksi tämän tiistai-illan Valioliiga-ottelussa.

Chelsea on viimeksi hävinnyt Valioliiga-ottelun 14.12.2015 Leicesterille, joten pientä ryhtiliikettä on lontoolaisille tapahtunut. Putoamistaistelun partaalla ollut Chelsea on tällä hetkellä 11. sijalla 12 pistettä 17. sijalla olevaa Norwichia yläpuolella.

Norwich on puolestaan viimeisestä 10 ottelusta saanut vain kaksi voittoa ja yhden tasapelin, joten kanarianlinnuilla on erittäin huono vaihe meneillään. He ovat päästäneet Sunderlandin kanssa yhdessä eniten maaleja Valioliigassa (51) ja ovat vain maalieron turvin pudotusviivan yläpuolella.

Norwich joutuu tosipaikan eteen tänään, sillä Chelsea tarvitsee todella kipeästi pisteitä. Voitolla Chelsea nousisi jo viiden pisteen päähän Eurooppaliigan karsintaan oikeuttavalle sijalle.

Isänniltä puuttuu tänään varmuudella vain Andre Wisdom ja Sebastian Bassongin, sekä Wes Hoolahanin pelikunto selviää myöhemmin. Chelsealta puuttuu John Terry, Kurt Zouma, Falcao, sekä Pedro.

Chelsea tulee todennäköisesti tämän ottelun voittamaan ja Norwich jatkaa luisuaan. Poimimme seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta:

Chelsea @1.70

Vierasjoukkue yli 1,5 maalia @1.75

Yli 3,5 keltaista @2.05

Sivuhuomautuksena mainittakoon pienen hymähtelyn jälkeen, että Eden Hazardin maali saa kertoimeksi 3. Miten? Ivanovic saa kertoimeksi 8, joten ehdottomasti kannattaa pelata ennemmin Ivanovicin maalia.

Edellinen artikkeliLeicesterille potentiaalisesti massiivinen takaisku mestaruustaistelussa
Seuraava artikkeliAlasarjajoukkueella yli 12 000 fania cupin ottelussa Milania vastaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän