Puoliaika.com ennakko: Monaco – Juventus

monaco-fc-juventus-jalkapallo-puoliaika.com

 

Monaco kohtaa Juventuksen Stade Louis II:n illassa

Ensimmäinen osaottelu Torinossa oli tasainen vääntö, jossa kotijoukkue Juventus veti pitemmän korren onnekkaasti saamansa rankkarin avulla.

Toiseen osaan lähdettäessä kaikki on edelleen auki jatkoonpääsyn suhteen. Monaco on ollut vaikeasti voitettava joukkue, eikä vähiten tiiviin puolustuksensa johdosta.

Juventus on suosikki etenemään seuraavalle kierrokselle. Se on myös Monacoa rutinoituneempi joukkue aivan huipputasolla. Juven puolesta puhuu sen parempi materiaali ja ratkaisupelaajat, jotka kykenevät iskemään tarvittavia osumia paikassa kuin paikassa.

Monaco lähtee todennäköisesti pelaamaan nollaa nollaa ensimmäiselle jaksolle, jolloin ratkaisut nähdään toisella jaksolla. Tällöin kotijoukkue lataa isommalla riskillä pelaajia hyökkäyspäähän.

Tämä sopii mainiosti Juvelle, joka todennäköisesti itsekin tyytyy hieman varovaisempaan pelaamiseen. Tuloksen ollessa 0-0 on Juventus tyytyväinen. Monaco ei saanut vierasmaalia aikaiseksi, joten torinolaiset tietävät yhden maalinkin olevan kullan arvoinen.

Puoliaika.comin toimitus uskoo tasaiseen ja vähämaaliseen kamppailuun. Puntit kääntyvät hieman Juventukselle, mutta Monacon mahdollisuuksia on turha vähätellä.

NordicBetin kohteista poimimme seuraavia omille lapuillemme:

* Alle 2.5 maalia @1.42

* Puoliaika/lopputulos X/2 @4.90

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän