Puoliaika.com ennakko: Mestarien liigan finaali – Juventus-Barcelona

juventus-fc-barcelona-jalkapallo-champions-league-puoliaika.com

Tänään pelataan ottelu, joka kruunaa Eurooppalaisen futiskauden; Mestarien liigan finaali!

Moni futiksen ystävä virittelee jo kisastudioitaan, kun 21:45 vihelletään pilliin ja Juventuksen ja Barcelonan kohtaaminen alkaa vihdoinkin. Tätä varten ollaan rakennettu sankaritarinoilla kiimaa jo tovi.

Ottelussa nähdään Xavi viimeistä kertaa Barcan paidassa ja kenties viimeistä kertaa Euroopan futiskentillä, joten Barca-faneille tämä on haikea ottelu lopputuloksesta huolimatta. Myös Juventuksen paidassa nähdään todennäköisesti viimeistä kertaa Paul Pogba ja Carlos Tevezin nimi on pyörinyt siirtohuhuissa.

Juventukselta poissa tänään ovat Martin Caceres ja Giorgio Chiellini, kun taas Barcelonalla ainoa jännityksen paikka on Andreas Iniestan kunto, mutta mies todennäköisesti nähdään tänään avauksessa.

Toimitus odottaa tänään Vanhan rouvan vanhalta herrasmiehelta Andrea Pirlolta näyttöjä, sillä mies syttyy isoihin peleihin, vaikka alkaakin lähentelemään jo 40-vuoden ikää.

Alkuasetelmat ovat pedattu Barcelonalle, sillä katalaanien hyökkäystrio on ollut Lionel Messin johdolla erittäin kovassa iskussa. Edellisillä otteluilla ei toki ole finaalissa niin paljoa painoarvoa, sillä tässä jokainen pelaaja antaa 120% ja molemmat lähtevät samalta viivalta.

Toimitus suosittelee lämpimästi kisastudioihin liittymistä, sillä niissä on enemmän meininkiä, kuin käsi-munissa-yksin-kotona-sohvalla -tyylisessä ottelun katsomisessa.

Otteluun toimitus ottaa lisäjännitystä iskemällä seuraavat kohteet Nordicbetin listalta.

Barcelona @1.60

Barcelona over 1,5 @1.74

Ottelussa tulee rankkari @3.75

Samalla kun laitat vetoja sisään, niin kannattaa myös huomioida tämä 10 000€:n skaba 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here