Puoliaika.com ennakko: Ilves – FC Inter

fc-ilves-fc-inter-veikkausliiga-puoliaika.com-jalkapallo

Veikkausliigassa pelataan tänään yksi ottelu. Neljän ottelun voitottomassa putkessa kulkeva FC Inter lähtee hakemaan muutosta Tampereelle, jossa se kohtaa Ilveksen Tammelan stadionilla kello 16.00 käynnistyvässä ottelussa.

Vierasjoukkue FC Inter sai kunnolla käkättimeen edellisellä kierroksella keskiviikkona Vaasan Palloseuralta. Kauden avausvoittonsa napannut VPS pöllytti turkulaisia 3-0 lukemin.

FC Interin ongelmana neljässä edellisessä ottelussa on ollut maalinteko, sillä Inter on onnistunut osumaan maalipuiden väliin vain kaksi kertaa. Täytyy tosin huomioida, että FC Interin edelliset ottelut (KuPS, HJK, IFK Mariehamn) eivät ole olleet helpoimmasta päästä.

Interin kokoonpanosta puuttuvat tänään Jukka Lehtovaara, Petros Kanakoudis, Juuso Hämäläinen, Kalle Kauppi, Diogo da Costa ja Oskari Qvick. Loistavan alkukauden pelannut hyökkääjä Vahid Hambo on Urheilusanomien mukaan vielä noin kaksi viikkoa sivussa.

Ilves on hyvä kotijoukkue. Se on hävinnyt neljästä kotiottelustaan vain yhden, kun RoPS kävi ryöstämässä pisteet Tammelasta 0-1 vierasvoitolla. Ilveksen edellinen kotiottelu tuotti kauden ensimmäisen kotivoiton, kun FC Lahti joutui nöyrtymään 2-1 lukemin.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat varmuudella hyökkääjä Henry Chidozie Ugwunna sekä puolustaja Olli Vakkala. 

FC Inter on Veikkausliigan sarjataulukossa viidentenä 16 sarjapisteellä ja Ilves kymmenentenä kahdeksalla pisteellä. Viime keskiviikkona HJK:lle 2-1 lukemin hävinnyt Ilves nousisi tänään voitolla kaksi pykälää ylemmäksi sarjataulukossa.

Kesäinen ja aurinkoinen Tammelan stadion sekä FC Interin viime otteluiden heikot esitykset tasoittavat lähtökohtia. Inter on materiaaliltaan parempi ja leveämpi, mutta Ilves tarvitsee pisteitä. Tamperelaiset lähtevät Inter-otteluun varmasti puolustuksen kautta. Miten FC Interille neljä maalia iskenyt Guy Gnabouyou saadaan kuriin?

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet otteluun:

Maalien lukumäärä alle 2,5 @ 1,84
Tasapeli @ 3,40

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here