Puoliaika.com ennakko: Manchester United – Manchester City

manchester-united-manu-manchester-city-jalkapallo-puoliaika.com

Sunnuntain huippuottelussa kohtaavat Manchesterin ylpeydet United ja City

Viiden peräkkäisen Valioliigavoiton putkessa etenevä United lähtee katkaisemaan neljän peräkkäisen paikallisottelutappion putkea.

Louis van Gaal on saanut punaiset paholaiset vihdoin toimimaan joukkueena ja mikä oudointa ManU lähtee iltapäivän kamppailuun jopa hienoisena ennakkosuosikkina.

Manuel Pellegrinin sinipaidat ovat kyykänneet pahasti. City lähti kauteen mestarina ja selkeänä suosikkina uusimaan titteliään, Chelsean ollessa suurin uhkaaja.

Jostain syystä Cityn pelaaminen on ruvennut ailahtelemaan rankasti ja tulokset ovat olleet erittäin synkkiä. Kaikessa hiljaisuudessa ManU on kiivennyt sarjataulukossa Cityn ohi, piste-eron ollessa nyt tosin maltillinen 1p.

Kaiken mediahuomion kääntyessä Cityä vastaan ja ManU:n suosikkiaseman noustessa on syytä muistaa, että Cityllä on joukkueista selkeästi vahvempi materiaali.

Puoliaika.comin toimitus lähtee hyvin varoivaisesti liputtamaan kummankaan joukkueen puolesta, vaikka hyväksyykin viime aikojen kuntopuntarin osoittaman suosikkiaseman punaisille.

Päivän pelivalinnat NordicBetin listalta ovat seuraavanlaisia:

* Yli 2.5 maalia @1.86

* Phil Jones keltainen kortti @4.00

* City +1 maalia X @4.40

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here