Puoliaika.com ennakko: Manchester City – Barcelona

Mestarien liiga jatkuu jälleen, kun kenties mielenkiintoisin pari iskee yhteen Manchesterissa.

Manchester City ja FC Barcelona kohtasivat myös viime vuonna toisensa, silloin Barcelona oli parempi yhteismaalein 4-1.

Manchester City on ollut viime otteluissa hurjassa iskussa, sillä he ovat viimeiseen neljään otteluun tehneet 11 maalia ja päästäneet vain kolme. Viimeisimmässä ottelussa City nuiji kotonaan Newcastlen peräti 5-0 lukemin. Joukkueen terveystilanne on erinomainen, sillä heiltä on poissa vain James Milner, joka parantelee yhä polvivammaansa. Yaya Tourea ei myöskään nähdä kentällä entistä seuraansa vastaan, sillä hän kärsii pelikiellosta. Touren puuttuminen Barcelonaa vastaan on kohtalaisen iso kolaus Manchesterilaisille, mutta kyllä heillä siihenkin korvaaja löytyy. Sergio Agüeron johtama City-hyökkäys on ollut tällä kaudella erinomainen, ratkaisijoita ja tulivoimaa löytyy vaikka muille jakaa.

Kovassa iskussa viime aikoina ollut Barcelona kärsi musertavan tappion viime ottelussa Malagaa vastaan. Erinomaisesti puolustanut Malaga onnistui varastamaan Camp Noulta pisteet mukaansa ensimmäisen kerran 12 vuoteen. FC Barcelonan mestaruushaaveet saivat kovan kolauksen, kun Real Madrid ja Atlético Madrid nappasivat omista peleistään voitot. Kuten Malaga-ottelussa huomasi, Barcelonan puolustus on erittäin haavoittuvainen ja virhealtis. Nyt kun vastaan asettuu todella vahva hyökkäysjoukkue City, tulee Katalaaneilla olemaan todella kiire varmasti omalla alueellaan. FC Barcelonan hyökkäys on kuitenkin toiminut hyvin tämän vuoden puolella, vaikkakin jäivätkin lauantaina kotonaan ilman maaleja. Manchesterissa nähdään varmasti sisuuntunut ryhmä, joka lähtee hakemaan vierasmaalia, ja pelaamaan avointa peliä.

Barcelonan loukkaantumistilanne on hyvä, sillä vain Vermaelen on varmuudella pois. Jordi Alba oli Malagaa vastaan saanut kolhun ja harjoitteli sunnuntaina yksin, joten hänen pelaaminen on hieman epävarmaa. Luis Enriquella onkin nyt pähkäiltävää ketä peluuttaa puolustuksen laidoilla. Viime vuonna kun joukkueet kohtasivat Dani Alves viimeisteli maalin molemmissa otteluissa, mutta Malaga-ottelun totaalinen aivopieru Alvesin johdosta saa kyllä valmentajan miettimään Brassin peluutusta.

Tänään nähdään mitä varmimmin maaleja molemmilta joukkueilta, ja ei olisi mikään ihme vaikka molemmat osuisivat pariin otteeseen. Ottelun yksi kiinnostavia taistelupareja ovat parhaat ystävykset, Lionel Messi ja Sergio Agüero. Toinen taistelupari on niin ikään argentiinalainen Mascherano ja Zapaleta. Tästä ottelu-parista voi ennakkoon odottaa hienoa viihdettä ja maalirikkaita otteluita.

Ei muuta kuin eväät matsiin valmiiksi ja Nordicbetiltä seuraavat vedot sisään:

Molemmat joukkueet tekevät maalin. @ 1.62

Sergio Agüero tekee maalin. @ 2.50

Lionel Messi tekee maalin @ 2.25

Ottelussa tulee yli 2,5 maalia @ 1.76

Edellinen artikkeliNopea katsaus tämän viikon Mestareiden liigan otteluihin
Seuraava artikkeliVideo: Kovimmat jalkapalloilijat top10

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän