Nopea katsaus tämän viikon Mestareiden liigan otteluihin

Veikkausvihje

UEFA Champions League logo

Mestarien Liiga 24.-25.2.2015

Tälläkin viikolla Mestarien liigassa nähdään varsin mainioita kamppailuita, jotka saavat ainakin vedonlyöjän ja jalkapallofanin sydämen läpättämään ja veden kielelle. Luvassa on jättiläisten kohtaamisia ja perinteisten jengien välisiä otteluita. Viikolla pelataan neljä ottelua, joissa tuskin kuitenkaan säästytään yllätyksiltä. Vedonlyöntikertoimet osoittavat näihin otteluiden omat suosikit, mutta melkeinpä voisi lyödä vetoa siitä, että tälläkin viikolla nähdään yllätys poikineen. NordicBet antaa otteluista seuraavat kertoimet:

Tiistai 24.2. klo 21:45 Manchester City – Barcelona, NordicBet 3.50 – 3.70 – 2.09

Todellisten jättiläisten kohtaaminen. Molemmat jengit ovat kaapineet siirtomarkkinoille hurjan määrän puntia ja euroja ja se toki näkyy kokoonpanoissakin. Varsinkin Barcelonan hyökkäyskolmikko Neymar – Suarez – Messi saa minkä tahansa puolustuksen ottamaan lukua. Cityn pakisto joutuu tekemään kaikkensa jos City meinaa matsista voittajana selvitä.

Ennustuksena tämä peli vieraille, mutta ei mitenkään murskaavasti. Barcelona lähtee hakemaan ennen kaikkea sitä tärkeää vierasmaalia tai –maaleja, jonka avulla on mukava lähteä ratkaisemaan lopullisesti jatkopaikkaa sitten kotipelissä.

Peli Barcelonalle, tulosvetoon lukemaa 1-2.

Tiistai 24.2. klo 21:45 Juventus – Borussia Dortmund, NordicBet 2.04 – 3.35 – 4.05

Italia vastaan Saksa. Kova kovaa vastaan, mutta ennakkoasetelmat ovat vanhan rouvan eli Juventuksen puolella. Borussialle olisi elintärkeää saada vierasmaali aikaiseksi, muuten kotona jää tehtävä liian vaativaksi. Vieraiden kerroin on melkoisen korkea ja syystä, sillä Juventus on pelannut kauden varsin mainiosti. Toimiiko Pirlon taikasauva myös Dortmundia vastaan, se selviää tiistaina.

Toki jos Borussian Reusille sattuu huippupäivä, voi Juventuksenkin puolustus olla todella pulassa. Montaa vierasmaalia ei kuitenkaan saisi päästää, se on selvä.

Tämä peli Juventukselle, lukemat 2-1?

Keskiviikko 25.2. klo 21:45 Arsenal – Monaco, NordicBet 1.50 – 4.15 – 7.35

Keskiviikkona pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Arsenal kohtaa kotonaan Monacon. Molemmilla on kentällä voittoon vaadittavat pelinappulat, mutta kotijoukkue on tässä kohtaa melkoisen iso voittajasuosikki. Murskavoitolla Arsenal voisi jo keskittyä seuraavaan vaiheeseen, mutta kaikki on tässäkin pelissä mahdollista.

Arsenalin materiaali on paperilla ja kuvaruudulla kuitenkin niin iso, että on melkoinen yllätys jos Arsu ei tätä peliä vie vähintään maalin erolla. Mitä tekee Giroud? Özil? Sanchez? Cazorla? Entä tykittääkö vieraiden Berbatov tärkeän vierasmaalin? Se selviää keskiviikkona.

Tämä peli Arsenalille, lukemin 2-0?

Keskiviikko 25.2. klo 21:45 Bayer Leverkusen – Atletico Madrid, NordicBet 3.10 – 3.15 – 2.45

Mainiossa iskussa oleva Atletico Madrid kohtaa vieraskentällä Bayer Leverkusenin. Atleticon viiden pelin putki nollapeleissä joutuu koetukselle, mutta mahdoton ajatus ei ole etteikö tuo putki jatkuisi. Vieraat ovat tässä pelissä se suosikki, mutta tasurin vaara on olemassa. Atletico hakee tärkeää vierasmaalia tai paria ja sillä on siihen varsin hyvät eväät. Hyökkäyskaksikko Griezmann – Mandzukic taitaa maalinteon, mutta Leverkusenin pakisto osaa myös puolustuksen.

Atletico hoitanee tämän pelin niukasti, lukemat 0-1.

Uutinen tehty yhteistyössä Veikkaussivut.comin kanssa

Edellinen artikkeliVideo: Futsal-Falcao saa Ronaldinhonkin näyttämään puujalalta
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Manchester City – Barcelona

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän