Puoliaika.com ennakko: Liverpool – Manchester City

LiverpoolManCityHeader

 

Kuntopuntarin ykkössijalla oleva Liverpool saa Manchester Cityn vierailulle Anfieldille.

Mancheter City koki tiistaina karvaan tappion Barcelonalle ja Liverpool tippui ulos Eurooppaliigasta, kun he hävisivät Besiktasille rankkareilla.

Liverpool on pelannut viimeksi torstaina pitkän ottelun, joka varmasti näkyy tämän päivän pelissä. Myös poissaolot rasittaa isäntiä, sillä Mamadou Sakho, Steven Gerrard, Jordan Henderson, sekä Glen Johnson ovat saaneet pieniä kolhuja, eivätkä ole 100% varmasti pelikunnossa. City saa yhden tärkeimmistä pelaajista takaisin, kun Yaya Toure palaa pelivahvuuteen.

Molemmat joukkueet hakevat täyttä pistepottia, sillä ottelussa on paljon pelissä. City haluaa kuroa Chelsean johtoa, kun taas Liverpool himoitsee päästä kiinni sijoihin, josta pääsee Eurooppaan.

Ottelusta on odotettavissa erittäin tasaista taistelua. Uskomme, että molemmat joukkueet tekevät maalin vahvan hyökkäyksen ansiosta. Peli tulee myös olemaan erittäin kovaa, joten kortit viuhuu. Ottelu tulee olemaan sen verran tasaista, että puoliajalle mennään tasatuloksissa, mutta City voittaa ottelun.

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet:

City voittaa @2.28

Yli 2,5 maalia @1.73

Yli 4,5 keltaista korttia @1.79

Puoliaika/Lopputulos X/2 @5.40

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän