Puoliaika.com ennakko: Arsenal – Everton

arseve

 

Keskiviikkona Mestarien Liigassa flopannut Arsenal toimii isäntänä , kun vierailulle tulee Everton

Arsenal lähtee super-sunnuntain otteluun saatuaan todellisen opetuksen Monacolta Mestarien Liigassa. Voittajasuosikkina ottelupariin lähtenyt Arsenal sukelsi pinnan alle ja kärsi nöyryyttävän 1-3 kotitappion.

Itseluottuksen laahatessa lattian pinnassa, on Arsene Wengerin valettava uskoa joukkoihinsa. Manchester Unitedin voitettua eilisen ottelunsa Sunderlandia vastaan, Arsenal on pakotettu varmistamaan vastaava 3. pisteen potti ottelustaan.

Everton on ollut tällä kaudella yksi suurimpia pettymyksiä koko Valioliigassa. Viime kaudella todella viihdyttävää ja tehokasta jalkapalloa pelannut joukkue majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 14.

Roberto Martinezin suojatit ovat silti iskukykyinen nippu, joka on ollut varsinkin Arsenalille todella epämieluisa vastustaja. Viimeisessä kuudessa keskinäisessä pelissä molemmat ovat napanneet kertalleen voiton. Neljästi pisteet on jaettu.

Jos Everton pystyy tekemään ottelun avausmaalin, sillä on erinomainen mahdollisuus kiusata Arsenalia loppuun saakka. Molemmat ovat melkoisen virhealttiita joukkueita varsinkin puolustuspäässä, joten näihin töppäyksiin täytyy iskeä kiinni.

Puoliaika.com ennakoi ottelun olevan melko tasainen. Ensimmäinen hakumme on molempien joukkueiden maali, jolle kerrointa tulee 1.81. Toinen kohteemme NordicBetin valikoimasta on todellinen long shot. Puoliaika/lopputulos -vedossa iskemme merkeiksi 2/1. Tässä kerroin muhkea 20.00.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here