Puoliaika.com ennakko: Leverkusen – Barcelona

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Leverkusenilla on tänään edessä pakkovoitto, mikäli se halajaa päästä Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Vastus ei ole ainakaan helpoimmasta päästä, kun jatkopaikkansa jo varmistanut Barcelona saapuu vieraaksi Bay Arenalle. Tämä ja kierroksen muut ottelut käynnistyvät kello 21.45. Viaplay näyttää matsit suorina lähetyksinä.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Camp Noulla päättyi Barcelonan 2-1 (0-1) kotivoittoon. Leverkusen johti ottelua pitkään kreikkalaispuolustaja Kyriakos Papadopouloksen osumalla. Barca onnistui kuitenkin viimeisen kymmenminuuttisen aikana kahdesti maalinteossa, kun Luis Suarez ja Sergi Roberto iskivät maalin mieheen.

Leverkusen luotti ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa vastahyökkäystaktiikkaan, joka varmasti myös tänään on päävalmentaja Roger Schmidtin iskostamana Leverkusen-pelaajien takaraivoissa. Loppuunmyydyn Bay Arenan hieman heikkokuntoinen nurmi sopii varmasti paremmin tähän, kuin Barcelonan pallonhallintapelaamiseen.

Barcelonan brassitähti Neymar loukkasi lehtitietojen mukaan itseään tiistain harjoituksissa, ja on tänään sivussa. Mielenkiintoista on myös nähdä Lionel Messin rooli illan ottelussa – argentiinalainen tuskin aloittanee avauskokoonpanossa, mutta tulee tilanteen vaatiessa varmasti kentälle.

Leverkusenin maalintekovastuu lepää hyökkääjä Chichariton harteilla. Mies iski lauantaina kauden seitsemännen liigamaalinsa, kun Leverkusenin koki 2-1 vierastappion Herthalle.

Odotettavissa on ottelun tärkeyden takia vähämaalinen ottelu. Voittokaan ei välttämättä riitä Leverkusenille, jos AS Roma voittaa omassa ottelussaan BATE:n. Voitolla varmistuu kuitenkin lohkon kolmospaikka, joka takaa paikan Eurooppa-liigaan ja paksun nipun euroja seuran talouskassaan.

Toimitus uskoo Leverkusenin syttyvän taistelemaan tosissaan jatkopaikasta kotiyleisönsä edessä. Barcelonan perustekeminen on varmaa, mutta poissaolot eivät voi olla näkymättä. Lähdetään hakemaan hieman yllätyksellistä kotivoittoa.

Toimitus laittaa Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet lapulle ottelua varten:

  • Leverkusen @ 2,95
  • Leverkusen tekee ottelun ensimmäisen maalin @ 2,05
  • Puoliaika: X /Lopputulos: 1 @ 6.75
  • Javie ”Chicharito” Hernandez tekee maalin @ 3,05

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here