Puoliaika.com ennakko: Gent – Zenit

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Gent tarvitsee tänään voiton mikäli he meinaavat mennä jatkoon lohkovaiheesta, sillä Valencia tulee todennäköisesti voittamaan erittäin huonosti pelanneen Lyonin. Zenit on jo varmistanut lohkovoiton.

Zenit pääsee tänään peliin erittäin vapautuneesti, joten heiltä tuskin tullaan näkemään maagisia suorituksia. Sen sijaan tasainen puurtaminen ja varma pelaaminen on vieraiden teemana tänään. Isännät sen sijaan joutuvat pelaamaan hieman riskillä pakkovoiton edessä.

Vaikka Zenitiltä puuttuu Axel Witzel on sen materiaali laadukkaampi, kuin Gentin. Mikäli Gentin Lasse Nielsen ja Danijel Milicevic ovat poissa on Gentin tie jatkopeleihin entistä haastavampi.

Zenitin vahvimpana lenkkinä tänään tulee olemaan Hulk, kuka on tehnyt 3 ja syöttänyt 4 Zenitin 12 maalista. Brassilta toimitus odottaa suuria näyttöjä illan pelissä (pomminvarmasti aloittaa nyt vaihdosta).

Viimeisen kohtaamisen Zenit voitti kotonaan 2-1. Gent sai tuossa ottelussa vain yhden laukauksen maalia kohti. Tänään Zenit on taas suosikki ja uskomme, että he tulevat voittamaan ottelun.

Toimitus laittaa Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Zenit @3.20

Yli 2,5 maalia @2.10

Zenit +yli 2,5 maalia @5.77

Hulk maali @3.60

Kortit yli 5,5 @2.25

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here