Puoliaika.com ennakko: Inter – Celtic

inter-milan-celtic-fc-puoliaika.com

 

Vieraileva Celtic matkustaa Giuseppe Meazzalle maalirikkaan ensimmäisen osaottelun jälkeen.

Lähtökohdat otteluun ovat kutkuttavat, sillä Celtic pystyi kuromaan takaisin ottelupariin John Guidettin viime hetkien tasoitusmaalilla. Kotijoukkue Inter on silti ennakkosuosikki tehtailtuaan vakuuttavat 3 vierasmaalia Celtic Parkilla.

Interin tappioton putki Eurooppa Liigassa on venähtänyt jo 10 ottelun mittaiseksi ja nytkin sinimustat ovat oletusarvoisesti lähellä putken jatkamista. Lisäpotkua milanolaisille tuovat Rodrigo Palacion ja Mateo Kovacicin todennäköiset paluut avauskokoonpanoon.

Kotijoukkueelta on sivussa pitkä liuta tärkeitä pelaajia, joten mikään läpihuutojuttu ei skottien kohtaaminen ole. Alakerran liideri Nemanja Vidiciä alkaa ikä ja loukkaantumiset painaa, eikä virhealtis Andrea Ranocchia ole mikään tukipilari.

Celticin tärkeä Charlie Mulgrew jatkaa telakalla, samoin kuin ruotsalaispakki Mikael Lustig. Vierasjoukkueen päästettyjen maalien trendi on huolestuttava. Kolmessa viimeisessä UEL-ottelussa raitapaidat ovat päästäneet kaikissa kolme maalia.

Illan ottelusta tuskin tulee viime viikon kaltaista maali-iloittelua, mutta kaiken ollessa vielä auki saattavat joukkueet lähteä hakemaan ratkaisevaa osumaa. Celticin on pakko pyrkiä pitämään nolla ja Inter taas menee jatkoon 0-0 tuloksella, joten rutikuivan nyhjäyksen mahdollisuuskin on olemassa – toivotaan että näin ei käy.

Puoliaika.comin toimitus uskoo Interin voittavan ottelun ja pelaamme puoliaika/lopputulos veikkausta joihin merkiksi X/1, kertoimella 4.05. Toinen hakumme NordicBetiltä on Interin Gary Medelin saama keltainen kortti. Keskikentän leikkuupuimurina tunnettu chileläinen Medel on oiva haku 4.55 kertoimella.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here