Puoliaika.com ennakko: Feyenoord – Roma

feynoord-as-roma-puoliaika.com

 

Tukalasta tilanteesta otteluun lähtevä Roma tarvitsee voiton.

Feyenoord haki joukkueiden edellisestä kohtaamisesta arvokkaan 1-1 tasapelin ja on vierasmaalin turvin erittäin hyvässä asemassa, kun saavat vieraita Roomasta.

Vierailla on erittäin kinkkinen tilanne, sillä heillä on Serie A:ssa ottelu Juventusta vastaan ensi viikon maanantaina. Juventus on Serie A:ssa 9 pistettä johdossa, joten mestaruushaaveiden takia Roman on lähes pakko voittaa kyseinen peli. Toisaalta taas mikäli Roma keskittyy Juventuksen kohtaamiseen on erittäin todennäköistä, että Euroopasta tulee lähtöpassit. Tilanne roomalaisilla on erittäin vaikea.

Raul Garcia on sanonut, että fokus on tällä hetkellä Feyenoord-pelissä ja heidän on aivan pakko tehdä maali. Tästä syystä tullaan näkemään hyökkääväinen Roma.

Roman menestys Euroopassa on ollut kohtalaisen heikkoa, sillä he eivät ole onnistuneet voittamaan yhtään viimeisestä kuudesta pelistä vieraskentillä, kun taas Feyenoord on voittanut viimeiset neljä kotiottelua.

Romalla on huomattavasti enemmän loukkaantumishuolia kuin Feyenoordilla, sillä Kevin Strootman, Federico Balzaretti, Juan Iturbe, Victor Ibarbo, sekä Leandro Castan ovat tämän hetkisten tietojen mukaan poissa kokoonpanosta. Kotijoukkueelta puuttuu Luke Wilkshire, sekä Lex Immers.

Vedonlyönti mielessä tämä ottelu on haastava, sillä ottelussa voi käydä mitä vain. Toimitus poimi Nordicbetin sivuilta kuitenkin seuraavat kohteet:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.73

Ensimmäisen puoliajan maalit, yli 1.0 @1.86

Yli 5,5 keltaista korttia @1.85

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here