Puoliaika.com ennakko: Ilves – Inter

fc-ilves-fc-inter-jalkapallo-veikkausliiga-puoliaika.com

Kabinetin kautta liigaan noussut Ilves kohtaa mitaliehdokas Interin Liigacupin puolivälierässä.

Inter koki nöyryyttävän 6-0 tappion HIFK:lle Liigacupin lohkovaiheessa ja pääsi kakkospaikalta Liigacupin jatkopeleihin mukaan. Ilves ei omassa lohkossaan hävinnyt yhtään peliä, vaan voitti kolmesti ja pelasi yhden tasan.

Ilvekseltä on illan pelissä pois kolme maalia lohkovaiheessa tehnyt Henry Chidozie Ugwunna, joten hyökkäys Ilveksellä otti erittäin ison kolauksen. Miehen lisäksi poissa ovat myös Jaakko Juuti, sekä Jaakko Rantanen.

Interin on ennakoissaan salaisempi ja kertoo vain, että loukkaantumisia on. Samaan hengenvetoon myös kerrotaan, että sopparit vastikään solmineet Egzon Belica ja Guy Gnabouyou ovat mukana pelissä. Testipelaajista Eric Matoukou ja Petros Kanakoudis ovat mukana illan kokoonpanossa.

Kokemus tulee jyräämään Ilveksen ohi ja oma koira tulee puremaan takaisin Vahid Hambon merkeissä. Uskomme, että Hambosta tullaan kuulemaan useasti Veikkausliigan uutisoinnissa tämän kauden aikana.

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet

Inter voittaa @3.05

Yli 2,5 maalia @1.85

Puoliaikatulos/lopputulos X/2 @6.80

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here