Puoliaika.com ennakko: HIFK – VPS

Veikkausliiga otteluennakko

Veikkausliigan häntäpäässä pelataan tänään kuuden pisteen ottelu, kun VPS lähtee haastamaan Sonera Stadionilla HIFK:ta.

>> NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN <<

Alavireisesti pelannut HIFK on tiukan paikan edessä, sillä jos VPS voittaa helsinkiläiset, tippuu seura lähemmäs putoamista. Tällä hetkellä KTP ja Jaro ovat 26 pisteessä, VPS 23:ssa ja HIFK 29 pisteessä. Tosin helsinkiläiset ovat pelanneet yhden ottelun Jaroa ja kaksi ottelua KTP:tä vähemmän tällä hetkellä,

HIFK saa tänään lähes parhaan mahdollisen avauksen, sillä keskikenttä saa viime peliin vahvistusta Esa Terävästä, Jukka Halmeesta, sekä ilahduttavan paluun tekee Otto-Pekka Jurvainen. Viime ottelussa KuPS jyräsi HIFK:n ensimmäisellä puoliajalla 3-0 eikä HIFK saanut kirittyä toisella puoliajalla KuPS:n johtoa kiinni. Ottelussa HIFK lepuutti useita avaintekijöitä, joten tänään nähdään huomattavasti energisempi nippu.

VPS puolestaan on saanut uusia tuulia peliinsä ja on kirinyt useiden pisteiden kaulan enään kolmeen pisteeseen. Viimeksi VPS pelasi Interin kanssa tasan ja voitti Ilveksen. Viimeiset kaksi ottelua seurojen välillä on päättynyt HIFK:n voittoon, joten samaa kaava todennäköisesti jatkuu myös tänään.

VPS:ltä poissaolijoina on Cliffton Miheso, Denis Abdulahi, Thomas Kula, sekä Mikko Viitikko.

Toimitus suuntaa Soneralle ja iskee Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet otteluun:

HIFK @2.15

Viimeinen maali HIFK @1.69

Yli 2,5 maalii @2.03

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän