Puoliaika.com ennakko: HIFK – IFK Mariehamn

Liigacup - otteluennakko

Liigacupin B-lohkossa pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi ensimmäistä otteluaan hävinnyt HIFK isännöi sisarseuraansa IFK Mariehamnia. Ottelu käynnistyy kello 15.30 Talin jalkapallohallissa.

IFK Mariehamn avasi oman taipaleensa Liigacupissa viime sunnuntaina HJK:ta vastaan. Ahvenanmaan ylpeys pääsi pelaamaan ottelussa viimeiset puoli tuntia yhden miehen ylivoimalla, mutta voittoon asti se ei riittänyt – HJK nappasi 1-0 voiton Taye Taiwon rangaistuspotkumaalilla.

HIFK:n alkukausi on käynnistynyt verkkaisesti, sillä se on hävinnyt molemmat ottelunsa Liigacupissa. Kauden avausottelussa FC Lahti kukisti punapaidat numeroin 1-0 ja vajaa viikko sitten Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut PK-35 Vantaa yllätti helsinkiläiset housut kintuissa ja latoi taululle tylyt 3-0 lukemat brassihankinta Lucas Kaufmannin johdolla.

HIFK oli PK-ottelussa täysin aseeton hyökkäyssuuntaan. PK-35 prässäsi korkealta, jonka myötä HIFK:n pelaajille sattui aivan liian suuri määrä pallonmenetyksiä. Kärkiparina pelannut Pekka SihvolaJuho Mäkelä ei päässyt vielä näyttämään parasta osaamistaan. Sama kaksikko aloittanee myös tänään IFK:n hyökkäyksessä, mutta heille on saatava pelattua enemmän palloa jalkaan.

IFK Mariehamnin viime kauden paras maalintekijä Dever Orgill on sivussa maaliskuulle asti, mutta hyökkäysvoimaa löytyy silti laajalta rintamalta. Diego Assis, Brian Span ja viime kauden lähes kokonaan loukkaantumisen takia sivussa ollut Aleksei Kangaskolkka ovat pelaajia, joiden harteille maalintekovastuu langetetaan.

Viime kaudella HIFK:n ja IFK Mariehamnin kaikki kohtaamiset olivat äärimmäisen tasaisia kamppailuita. HIFK tavoittelee tänään kauden avausvoittoaan ja Jani Honkavaaran luotsaama joukkue haluaakin varmasti kääntää tappiollisen kurssinsa. Joukkueen tärkein keskikenttäpelaaja Jukka Halme on yhä sivussa, joten tähtirintojen peliä keskikentällä rakentelee  Xhevdet Gela.

Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun luultavasti tarkan puolustuspelaamisen kautta. IFK Mariehamnin topparipari Kristian Kojola ja Jani Lyyski on Veikkausliigan eliittiä. HIFK testasi viime ottelussa topparin paikalla Nosh A Lodya, joka esiintyi pirteästi ja on lähellä sopimusta.

HIFK ei varmastikaan pysty samanlaiseen alisuorittamiseen kuin edellisessä ottelussa PK-35:ta vastaan, joten kotivoittoa lähdetään hakemaan. Tasoitusvedoilla saa kerrointa mukavasti ylöspäin.

Toimitus suuntaa tänään Talin jalkapallohalliin ja poimii Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • HIFK @ 2,40
  • Maalien lukumäärä yli 2,5 @ 1,95
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1,77

 

Edellinen artikkeliJackson Martínez uusin ison rahan hankinta Kiinan Superliigassa
Seuraava artikkeliKatso Keane & Vieira -dokumentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän