Jackson Martínez uusin ison rahan hankinta Kiinan Superliigassa

Näyttökuva 2016-02-03 kello 7.31.53

Kolumbialainen Jackson viisi Superliigan mestaruutta putkeen voittaneeseen Guangzhou Evergrandeen.

Kiinan Superliigan seurat ovat heilutelleet rahanippuja Euroopan suuntaan tammikuun ja helmikuun aikana oikein urakalla. Uusin korkean profiilin pelaaja sarjassa on Atlético Madridista siirtyvä Jackson Martínez.

Jackson siirtyi Atléticoon vain 7 kuukautta sitten 35 miljoonalla eurolla, mutta hänellä on ollut vaikeuksia sopeutua seuraan. Kolumbialainen ehti iskeä vain 2 La Liga -maalia ennen siirtoaan Kiinaan. Guangzhou Evergrande latoi tiskiin 42 miljoonaa euroa ja näin mies jatkaa uraansa Aasiassa.

Kiinaan siirtyminen on ollut tänä talvena vahvasti tapetilla myös muissa Euroopan sarjoissa. Brasilialainen Ramires siirtyi Jiangsu Sunigiin Chelseasta 33 miljoonalla eurolla. Pikakiituri Gervinho liittyi Hebei Fortunen riveihin AS Romasta 18 miljoonalla eurolla. Interin Fredy Guarínin uusi osoite on Shangai Greenland Shenhua ja hintaa kolumbialaisella oli n. 11 miljoonaa euroa.

Brasilian seuroista Kiinaan viime aikoina ovat siirtyneet mm. Renato Augusto, Jádson, Ralf ja Ricardo Goulart.

Kiinassa siirtoikkuna on auki helmikuun 26. päivään saakka, joten isoja siirtoja voi vielä hyvinkin tapahtua seuraavien viikkojen aikana.

Edellinen artikkeliThe Sun: Guardiolalle Valioliigan ylivoimaisesti kovin palkka
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: HIFK – IFK Mariehamn

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän