Puoliaika.com ennakko: Gent – Lyon

Otteluennakko: K.A.A. Gent - Lyon

 

Belgian liigan 6. sijalla majaileva Gent isännöi tänään samalta sijalta Ranskan liigasta löytyvää Lyonia. Molemmilla seuroilla on avainpelaajia pois ja on jännä nähdä miten Gent pärjää ilman vakiopuolustajiaan, sek Lyon ilman hyökkäysten moottoria.

>> NORDICBETIN KERTOIMET ILLAN OTTELUUN <<

Lyon lähtee hakemaan arvokkaita pisteitä Gentiltä ilman Nabil Fekiriä, kuka on poissa Lyonin käytöstä seuraavat puoli vuotta loukkaantumisen johdosta. Tämä on erittäin paha Lyonin hyökkäykselle, sillä Fekir on maalintekotilanteiden luomisen lisäksi myös erinomainen maalintekijä. Kaksi viikkoa sitten mies iski kolme maalia ja syötti neljännen.

Vaikka Fekir on poissa ei Lyonin hyökkäys silti yhteen mieheen kaadu. Alexandre Lacazette ja Mathieu Valbuena ovat silti vaarallisia  ja loukkaantuneen Gent-puolustuksen on tänään oltava erittäin varuillaan tämän kaksikon kanssa. Tosin Lyonin viime pelistä paistoi Fekirin poissaolo, mutta varmasti tähän on puututtu treeneissä.

Gentin Laurent Depoitre on puolestaan Lyonin puolustukselle suuri pelote tänään. Mies on tehnyt neljä Gentin seitsemästä maalista.

Vaikka Lyonin avainpelaaja onkin poissa tulee silti Lyon tänään keräämään pisteet kotiin.

Toimitus nappaa Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Lyon @2.30

Puoliaikatulos X @2.00

Vierasjoukkue yli 1,5 maalia @2.45

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here