Puoliaika.com ennakko: Galatasaray – Atletico Madrid

Veikkausvihje

UEFA Champions League logo

21:45 15.9

Türk Telekom Arena, Istanbul

Turkkilainen jätti, Galatasaray, isännöi Atletico Madridia Istanbulin illassa. Odotettavissa on erittäin kuuma ja vauhdikas ottelu.

>>>NORDICBETIN KERTOIMET ILLAN OTTELUUN <<<

Viime kierroksella Barcelonan jalkoihin jäänyt Atletico Madrid lähtee Istanbulin yöhön kohtaamaan Galatasarayta. Gala ei ole ollut kotimaan liigassa kovin vakuuttava. Seura on onnistunut saamaan vain yhden voiton neljästä ottelusta ja pahin kilpailija Fenerbache ottaa tuntuvan oloista kaulaa sarjataulukossa.

Atletico on hävinnyt yhden ja voittanut kahdesti ja peli on näyttänyt erittäin hyvältä. Barcaa vastaan Diego ”Cholo” Simeone lepuutti uutta hankintaa, Jackson Martinezia, joten mies todennäköisesti nähdään avauksessa tänään Antoine Griezmannin kanssa. Galan puolustus tulee tämän kaksikon kanssa olemaan kovissa vaikeuksissa. Vaihdosta todennäköisesti toisella puoliajalla tulee hyökkäykseen Fernando Torres kuka iski Barcelonaa vastaan maalin.

Cholo Simeonen vahvuudesta pois on vain Filipe Luis.Galalta puolestaan pois ovat Hamit Altintop, sekä Semih Kaya.

Neljässä liigaottelussa Gala on kuitenkin onnistunut tekemään kahdeksan maalia, joten voitaneen sanoa, ettei ruuti ole kastunut. Tosin omissa on soinut kuudesti. Atleticolla kolmessa liigapelissä omissa on soinut vain kahdesti ja joukkue on saanut 5 maalia tehtyä.

Tänään on siis varmaa, että maaleja tulee. Vaikka Atletico on rahoittunut korttien saamisessa, kyllä silti näiden kahden seuran pelityyli tulee kuumentamaan tunteita ja kortteja viuhuu.

Toimitus poimii otteluun Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Yli 4,5 keltaista korttia @1.80

Yli 2,5 maalia @2.10

Jackson Martinez tekee maalin päällään @9.00

Atletico Madrid voittaa @1.80

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here