Puoliaika.com ennakko: FC Honka – NJS

fc-honka-njs-nurmijarven-jalkapalloseura-jalkapallo-puoliaika.com

Uudistunut Honka kohtaa NJS:n Kakkosen Äitienpäivän klassikossa.

Muutosten riepottelemat espoolaiset ovat saaneet nyt joukkueensa kuntoon ja uuden pääsponsorin, kun kuntosaliketju Esport otti isoa roolia PK-seudun futiksen pelastamisessa. Honka saa vasta tänään pelattua ensimmäisen pelinsä, sillä kaksi aikaisempaa on jouduttu perumaan kenttäolosuhteiden vuoksi. NJS on pelannut jo kaksi peliä, joista toinen päättyi tasan ja toisessa he menettivät johtoasemsa kaatuen lopulta 3-1 lukemin.

Tänään on NJS:lle luvassa taas tappio sillä Kakkosen yksi ehdottomista nousijasuosikeista lähtee nälkäisenä ja hyvin latautuneena peliin. Puolustuksen kulmakivi, Tommi Saarinen, tulee olemaan tänään vaikea mies ohitettavaksi nurmijärviläisille. Hyökkäyspäässä Niki Otaru puolestaan laittaa NJS:n pakit ahtaalle, sillä mies on treeneissä ollut erinomaisessa iskussa parannuttuaan pienestä loukkaantumisesta. Jos vielä ratkaisijoita halutaan etsiä, niin viisi maalia Huuhkajille iskenyt Roni Porokara tulee tänään iskemään häkkejä. Mies on kuulemma ollut eläin harjoituksissa.

Yksi perustelu vielä miksi Honka on tänään huomattavasti parempi kuin NJS: John Weckströmin maagiset syötöt.

Viekää äitinne katsomaan tänään futista. Mikäli äitiä ei futis kiinnosta, niin seurattavaa silti löytyy, sillä kentällä nähdään tänään italialaisia sukujuuria omaava ja lahjakas futari, Antonio Inutile. Miehen pelatessa HIFK:ssa, oli naisten määrä katsomossa normaalia suurempi. Sama trendi tullaan todennäköisesti näkemään Espoossa, joten jos naispuoliset tuttunne yhtäkkiä kiinnostuvat Espoon suunnalla futiksesta, niin te tiedätte syyn.

Toimitus hakee Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Honka -3 @2.16

Yli 3,5 maalia 1.65

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Kultsu FC – FC Kiffen
Seuraava artikkeliAjaxilta upea kunnianosoitus äideille

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän