Puoliaika.com ennakko: Everton – Southampton

everton-southhampton-jalkapallo-puoliaika.com

Kauden yksi alisuorittajista, Everton, saa vastaansa alkukauden komeetan, Southamptonin.

Evertonin peli ei tällä kaudella ole ollut niin hyvää kun siltä olisi voinut odottaa, sillä seura on tällä hetkellä sarjataulukossa 13. Matkaa pudotuskarsintoihin on 10 ja Eurooppapelit ovat karanneet jo 19 pisteen päähän.

Southampton on tällä hetkellä 6. sarjataulukossa ja vain pisteen päässä Liverpoolista, sekä suorasta paikasta Eurooppaliigan lohkovaiheesta.

Evertonin huolenaiheena on myös loukkaantumissuma, johon kuuluu muunmuassa, Kone, Baines, Lukaku, Mirallas, Oviedo, sekä Pienaar. Isot nimet ovat erittäin kyseenalaisia pelaajia tämän päivän kokoonpanossa, joskin osa näistä nimistä saattaa olla kuntouttanut itsensä peliä varten. Soton avaa tänään kakkosveskallaan, sillä Fraser Forster on loukkaantunut.

Everton ei ole hävinnyt kotonaan Sotonille 10 otteluun kertaakaan, mutta nykykunto antaa osviittaa siitä, että historiankirjat saattavat saada uuden sivun.

Toimitus uskoo, että vierasjoukkue on tänään vähemmän huonompi ja ottaa tästä kolme pistettä. Poimimme tähän otteluun Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Southampton @2.70

Vierasjoukkue yli 1,5 maalia @2,75

Graziano Pelle tekee maalin @3.35

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here