Puoliaika.com ennakko: Dortmund – Bayern München

borussia-dortmund-fc-bayern-munchen-jalkapallo-puoliaika.com

 

Dortmund isännöi Bundesliigassa vastustamattomasti mestaruutta kohden marssivaa Bayernia

Järkkyttävän huonosti kautensa aloittanut Dortmund on saanut jonkin verran varmuutta otteisiinsa. Viimeisimmän tappionsa Dortmund on kärsinyt seitsemän ottelua sitten, joten kurssi on jälleen positiivinen Jürgen Kloppin miehillä.

Bayern hävisi Borussia Mönchengladbachille ja ottelussa Dortmundia vastaan heillä on täydellinen mahdollisuus palata voittojen tielle. Tehtävä ei tule kuitenkaan olemaan mikään helppo, koska Dortmund on kuitenkin materiaaliltaan Bundesliigan kovimpia nippuja.

Molemmilta joukkueilta puuttuu kovia pelimiehiä. Dortmundin riveistä sivussa ovat Oliver Kirch ja Marcel Schmelzer. Bayernilta puolestaan sivussa ovat David Alaba ja mitä todennäköisimmin Arjen RobbenFranck Ribery -kaksikko.

Tämä ottelu on massiivinen mahdollisuus kompastelleelle kotijoukkueelle. Bayernin hävittyä viime kierroksella ja oman formin parannuttua Dortmundilla on hieno tilaisuus antaa jotain takaisin upeille faneilleen, jotka ovat tukeneet suosikkejaan putoamistaistelussa.

Toimitus kokee tämän ottelun todella vaikeasti ennakoitavaksi. Odotamme kuitenkin Dortmundin motivaatiobuustia, jolloin kotivoittokaan ei ole ollenkaan poissa laskuista.

Puoliaika.comin toimitus poimi muutaman vetokohteen NordicBetin listalta:

* Molemmat joukkueeet tekevät maalin @1.62

* Marco Reusin maali @3.35

* Yli 4 keltaista korttia @1.90

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Arsenal – Liverpool
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Everton – Southampton

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän