Puoliaika.com ennakko: Bayern München – Arsenal

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Mestarien liigassa pelataan tänään yhteensä kahdeksan ottelua. Kaksi viikkoa sitten 2-0 kotivoiton Bayern Münchenista napannut Arsenal lähtee hakemaan voittoa tällä kertaa Allianz Arenalta. Tämä ja kaikki muut kierroksen ottelut käynnistyvät tuttuun tapaan kello 21.45.

<< Nordicbetin kertoimet otteluun >>

Joukkueiden edellinen lohkokohtaaminen kaksi viikkoa sitten oli todella mielenkiintoinen ottelu alusta loppuun asti.

Vaihdosta 74. peliminuutilla kentälle tullut ranskalaiskärki Oliver Giroud ehti olla kentällä vain pari minuuttia, kun hän hyödynsi München-puolustuksen merkkausvirheen ja Manuel Neuerin harvinaisen heikon ulostulon puskemalla pallon verkkoon. Mesut Özil kaunisteli loppulukemat lisäajalla.

Bayern München piti edellisessä kohtaamisessa palloa peräti 68-prosenttisesti ja sillä oli omat paikkansa maalintekoon. Illan ottelun teemana toimiikin kasvojenpesu, sillä jo kertaalleen nöyryytetty saksalaisjoukkue haluaa varmasti palkita 69 000 päisen kotiyleisönsä.

Arsenal on kuitenkin hyvä vastahyökkäysjoukkue ja materiaalia riittää. Alexis Sanchez on aina vaarallinen pallon saadessaan ja Mesut Özilin pelinäkemys on jokaisen jalkapallofanin tiedossa. Theo Walcott on erittäin taitava juoksemaan vastustajan puolustuslinjan väleihin.

FCB johtaa lohkoa kolmen pelatun ottelun jälkeen kuudella pisteellä. Arsenalilla on plakkarissa kolme pistettä, joten englantilaisryhmällä on tänään iskun paikka. Pystyykö se toistamaan edellisen kohtaamisen tapaisen yllätyksen?

Uskomme siihen, että Pep Guardiola lyö ryhmälleen tänään sellaisen hengen päälle, joka riittää voittoon asti. Maalipyssy Robert Lewandowski saa riittävät paikat joukkuetovereidensa tarjoilusta. Thomas Müller on erittäin isossa roolissa FCB:n pelinrakentelussa.

Edellisessä kohtaamisessa nähtiin yhteensä 16 laukausta maalia kohti, joten varsinkin toinen kohteista tuntuu hyvältä pelivalinnalta myös tänään. Viritellään Viaplay-tunnukset kondikseen ja poimitaan Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • Bayern München -1 @ 2,05
  • Laukaukset maalia kohti yhteensä yli 11.5 @ 1,85

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here