FC Inter solmi jatkosopimuksen monivuotisen kapteeninsa kanssa

Untitled-1

FC Inter on tehnyt kauden 2016 kattavan jatkosopimuksen edustusjoukkueen kapteenina vuodesta 2007 asti toimineen Henri Lehtosen kanssa

35-vuotias Lehtonen on pelannut Veikkausliigassa 321 ottelua, joissa hän on tehnyt 48 maalia. Lehtosen mukaan pelattujen pelien määrä ei ole pelkkää sattumaa.

– Omasta kropastaan huolen pitäminen on avainasemassa jaksamisessa. Se on lähtökohta, joka kaikilla nuorillakin pitäisi olla. Vielä kun on niin sanotusti enemmän kilometrejä mittarissa, täytyy lihashuollon eteen tehdä korostetusti töitä, Lehtonen kertoo FC Interin verkkosivuilla.

Tulevalla kaudella Lehtonen saattaa nousta joukkueen vanhimmaksi pelaajaksi Magnus Bahnen lopetettua uransa. Jo yli kaksikymmentä vuotta Interiä yhtäjaksoisesti edustanut Lehtonen ei ole vielä miettinyt lopettamista.

– Jalkapallon pelaaminen on edelleen erittäin mukavaa ja nautinnollista. Olen onnekas kun saan pelata ammatikseni ja olen edelleen hyvässä kunnossa, Lehtonen kertoo.

Menneellä kaudella Lehtonen pelasi 32 liigaottelussa. Ainoa väliin jäänyt ottelu johtui pelikiellosta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here