Puoliaika.com ennakko: Barcelona – Almeria

fc-barcelona-almeria-jalkapallo-puoliaika.com

FC Barcelona kohtaa kotonaan Camp Noulla Almerian keskiviikon La Liga-ottelussa. Ottelu itsessään on elintärkeä molemmille osapuolille, Barcelonan tarvitsee pisteitä pitääkseen kärkipaikan, sillä Real Madrid on vain neljän pisteen päässä Katalaaneista. Almeria on 18. sijalla liigassa, vain pisteen päässä La Corunasta. Taistelu pudotusviivan tuntumassa on todella tasaista ja pelkkä pistekin Camp Noulta olisi iso juttu Corunalle.

Viime ottelussa Mathieu pelasti maalillaan voiton Barcelonalle Celta Vigosta, kun Almeria kärsi 4-1 tappion Levantelle. Joukkueiden kuntopuntarit näyttävät täysin päinvastaista ja on vaikea uskoa, että Almeria onnistuisi FC Barcelonaa vieraskentällä yllättämään. Barcelona on tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa, kun taas Almeria on seitsemässä viime ottelussaan saalistanut ainoastaan kolme pistettä.

Barcelonan loukkaantumistilanne on tällä hetkellä kohtalaisen hyvä, sillä poissa ottelusta ovat mahdollisesti vain Jordi Alba ja Thomas Vermaelen. Alba kärsi maajoukkueen ottelussa reisivamman ja Vermaelen kuntoutuu yhä leikkauksesta, mutta hänet nähtänee piakkoin tekemässä Barcelona-debyyttiään. Pelikiellosta kärsinyt Javier Mascherano on tänään käytettävissä ja mitä todennäköisemmin pelaakin.

Almeria lähtee illan otteluun siipirikkoisena, sillä heiltä ovat loukkaantumisen takia poissa Verza, Fran Velez ja Michel. Poissaolot eivät jää tähän, sillä pelikiellon takia sivussa ottelusta ovat Sebastian Durbarbier ja Mauro Dos Santos.

On vaikea kuvitella Almerian haastavan mitenkään Barcelonaa Camp Noulla, mutta ottelun ensimmäinen maali kertoo aika hyvin suunnan. Barcelonan peli on todella usein kiinni siitä ensimmäisestä vapauttavasta maalista. Mikäli joukkue joutuu hakkaamaan päätään vastustajan puolustuslinjaan pitkäänkin, menee ottelu heille kokoajan vaikeammaksi. Lionel Messillä on ns. kuivakausi kestänyt jo kolme ottelua, joten tänään on sopiva odottaa kirpulta jo maalia. Jeremy Mathieu on tehnyt  viimeisessä kahdessa ottelussaan maalin molemmissa. Ottelun kerroinrajat ovat todella hankalat, joten pelaajaerikoiset ovat mukava valinta pelilapuille.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Toisella puoliajalla eniten maaleja @ 1.80

Tulosveto, ensimmäinen puoliaika 2-0 @ 3.80

Ensimmäinen maalintekijä, Lionel Messi @ 3.20

Jeremy Mathieu tekee maalin @ 8.00

Paitsiot yli 4,5 @ 1.83

Edellinen artikkeliKilpailu: Voita matka Roomaan katsomaan Lazion ja AS Rooma legendaarista derbyä
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Rayo Vallecano – Real Madrid

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän