Kilpailu: Voita matka Roomaan katsomaan Lazion ja AS Rooma legendaarista derbyä

Puoliaika.comin Lazio - AS Roma derbykilpailu on täällä taas

Osallistu Puoliaika.comin kilpailuun ja voita ilmainen matka toimituksen kanssa katsomaan legendaarisen raivokasta Lazion ja AS Roman derbyottelua paikanpäälle Roomaan.

Kilpailuun osallistuminen on lapsellisen helppoa: Katso Nordicbetin sivuilta mielestäsi paras kilpailuajan betsikohde futiksessa ja kerro lyhyen perustelun sekä kertoimen kanssa Puoliaika.comin Facebook-sivuilla miksi juuri tämä peli on mielestäsi paras.

Mitä voittajalle on luvassa? Tätä.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Aihgok5qLQU&&showinfo=0″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qc2lK4Vu8Ek&&showinfo=0″]

Palkinto

Kilpailun palkinto on huikea: se sisältää lennot sekä majoituksen Roomassa ja yhden (1) pääsylipun itse otteluun. Et matkusta yksin vaan saat matkaseuraksesi muun muassa Puoliaika.comin toimituksen sekä muut voittajat. Palkintomatka toteutetaan 22.5.2015 – 25.5.2015 (pe-ma) ja se tulee olemaan ikimuistettava!

 

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 06.04.2015 – 12.04.2015 välisenä aikana.

 

Kilpailun säännöt

Osallistujalla on oltava kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen voimassa oleva passi ja osallistujan tulee olla toiminut kilpailun ohjeiden mukaisesti vastaten kilpailuaiheiseen kysymykseen. Luonnollisesti sinun tulee olla myös yli 18-vuotias henkilö.

Kilpailuun osallistuminen katsotaan hyväksytyksi, kun osallistuja on katsonut Nordicbetin sivuilta kilpailuajan mielenkiintoisimman jalkapallo-ottelun betsikohteen ja kommentoinut Puoliaika.comin Facebook-sivuilla kilpailu-uutisen kommenttikenttään valitsemansa ottelun tuloskertoimen lyhyen perustelun kanssa.  

Mikäli et omista Facebook-tiliä, voit osallistua kisaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen some(ät)puoliaika.com otsikolla ”Lukijamatka”. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailu palkinnon ulkopuolisista kuluista matkan aikana eikä ole velvollinen järjestämään kilpailijalle matkavakuutusta.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan matkan ohjelmaa.

 

Voittajan valinta

Toimitus valitsee parhaiten tipsatun ja osuneen tipsin kilpailuajan päätyttyä ja on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei täytä ehtoja valitaan uusi voittaja tilalle.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta asiasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän