Punaiset kortit pilaavat mun elämän!

Näinhän se taas meni! Chelsea ja Auxerre ottivat punaisen ja laput kusivat siinä sekunnissa! Toisaalta tuo matsi oli niin huikea ja Torres to score parilla kympillä toi omat takaisin.

Tänään on uusi päivä ja uudet voitot! Tarjolla Englannin jalkapalloilua, mutta ensin luotetaan, että Pariisilaiset saavat pelin tänään kulkemaan. Cavani ja Ibra ovat löytäneet yhteisen kielen. Uskon siis vahvasti psg-2 voittoon tänään! Pelaako muut vahvistukset? Se jää nähtäväksi. Huhujen mukaan treenit ovat kulkeneet, joten odotettavissa on ainakin joitain peliminuutteja.

Psg:n kaveriksi otetaan Manchester City -1. City koki hävettävän 2-3 tappion Cardiffille ja tästä suivaantuneena tulee murskaamaan Hullin. Cardiffilla olu tuossa pelissä 3 hyökkäystä ja naputti jokaisesta maalin. Tänään vastustaja ei sitä tee.

TSEKKAA TÄMÄ:

Samoilla perusteilla laitetaan Cardiff voittamaan Everton. Everton on saalistanut 2 tasapeliä uuden valmentajan avulla ja tästä lähdenkin yllätyksenä noutamaan isolla kertoimella Cardiffin kotivoittoa

PSG-2 2.40

Cardiff 3.25

City-1 1.48

Kokonaiskerroin 11.54

Tästä naminamit kotiin ja 0ikein antoisaa urheilu-lauantaita
Edellinen artikkeliBayern vei Supercup-trillerin
Seuraava artikkeliSiirtoikkunan viimeinen päivä! Ovet käyvät tiuhaan tahtiin!