Teemu Pukki tekee maalin – Muuta kymppi 200 euroksi

Teemu pukki tekee maalin

Suomi kohtaa Kreikan torstaina Nations Leaguen lohkovaiheen toiseksi viimeisessä ottelussa. Hurjassa maalivireessä oleva Teemu Pukki on jälleen pelikunnossa ja tekee paluun Suomen kokoonpanoon. Lue kuinka voitat 10 € panoksella 200 €, jos Teemu Pukki tekee maalin.

Pukki hurjassa iskussa

Huuhkajien ykköshyökkääjä on tänä syksynä ollut mahtavalla pelipäällä sekä maajoukkueessa että seurajoukkueessaan Norwichissa. Maajoukkueessa Pukki on tänä syksynä pelannut kolme kokonaista ottelua. Neljännessä pelissä hän ehti pelata vain 11 minuuttia ennen kuin hänet vaihdettiin loukkaantumisen takia kentältä. Pelaamissaan kolmessa ottelussa Pukki on tehnyt jokaisessa maalin.

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa Norwichissa Pukki on pelannut 14 ottelua tehden niissä 9 maalia. Sillä määrällä hän jakaa koko sarjan maalipörssin kolmatta sijaa, vaikka joutui loukkaantumisensa takia olemaan sivussa kolmesta ottelusta. Loukkaantumisen jälkeen Pukki on ehtinyt pelata Norwichissa 2 ottelua, joissa hän teki yhteensä peräti 4 maalia!

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa kohteelle ”Teemu Pukki tekee maalin” kertoimen 4,00. Se on meidän torstain peli-ideamme. Jos et vielä ole Coolbetin asiakas, niin voit hyödyntää Coolbetin uuden asiakkaan bonuksen ja muuttaa 10 € panoksen jopa 200 € pelikassaksi.

Näin Coolbetin uusi asiakas muuttaa 10 euron panoksen 200 euroksi:

  1. Rekisteröidy Coolbetille tästä linkistä ja talleta 10 € käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö 50 € vetoa kohteeseen ”Teemu Pukki tekee maalin”.
  4. Kerroin Pukin maalille on artikkelin kirjoitushetkellä 4.00, joten vedon osuessa voitat 50 euron panoksella 200 euroa.
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä.

Jos et halua pelata yllä mainittua kohdetta, mutta haluat 10 € talletuksella 50 € pelirahaa, klikkaa tästä!

Katso täältä kaikki kertoimet illan jalkapallo-otteluihin.


Lue myös: Marouane Fellainin uusi hiustyyli sai fanit tolaltaan

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here