Kuva: Marouane Fellaini luopui upeasta hiuspehkostaan – fanit järkyttyivät!

ROSTOV ON DON, RUSSIA - JULY 02: Marouane Fellaini of Belgium is seen during the 2018 FIFA World Cup Russia Round of 16 match between Belgium and Japan at the Rostov Arena Stadium in Rostov On Don, Russia on July 02, 2018. (Photo by Sebnem Coskun/Anadolu Agency/Getty Images)

Marouane Fellaini on tullut tunnetuksi näyttävästä hiustyylistään, mutta nyt mies on päättänyt luopua legendaarisesta kuontalostaan.

Manchester Unitedia vuodesta 2013 edustanut Fellaini on noussut viime vuosina todelliseen kulttimaineeseen, johon hänen komea hiuspehkonsa on ollut osaltaan vaikuttamassa.

Nyt tuo kaunis kuontalo on kuitenkin muisto vaan, sillä mies esittelee tuoreimmassa Instagram-postauksessaan uutta, siistittyä hiustyyliään. Kuvatekstin perusteella Fellaini aikoo lähteä uuteen vuoteen totaalisen uudella ”lookilla”.

Postauksen kommentteihin on kertynyt runsaasti viestejä järkyttyneiltä kannattajilta. Toki jotkut kommentoijat nostavat esiin myös sen, että Fellainin tunnetun tukan leikkaaminen teki parturista todennäköisesti hyvin rikkaan ja tunnetun.

Marouane Fellaini lyhensi hiuksiaan merkittävästi

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – 

Katso myös: Tekeekö Pukki maalin Kreikkaa vastaan? Muuta 10 € –> 200 €

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here