Teemu Pukki pamautti kaksi maalia ja Norwich nousi sarjakärkeen!

PUKKI-PARTY is back! Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki pamautti lauantaina ihanasti kaksi maalia Sheffield Wednesdayn verkkoon.

Norwich kaatoi vieraskentällä Sheffield Wednesdayn tylysti numeroin 0-4 (0-0) Englannin mestaruussarjassa lauantaina. Loukkaantumisen jälkeen tällä viikolla paluun kentille tehnyt 28-vuotias Pukki teki komeasti kaksi osumaa.

Pukin maalit syntyivät toisella jaksolla. Hänet otettiin vaihtoon 79. minuutilla. Pukki loukkasi jalkaansa Nations Leaguen maaottelussa Kreikkaa vastaan lokakuussa ja oli pois kentiltä viikkoja, mutta mies on takaisin kehissä dominoimassa. Samalla Norwich nousi Mestaruussarjan kärkipaikalle.

Pukin paluu on loistava uutinen myös Suomen maajoukkueelle, joka kohtaa Nations Leaguessa Kreikan vieraskentällä 15.11. ja muutamaa päivää myöhemmin Unkarin vieraskentällä.