Suomi päätti hienot EM-karsinnat maanantai-iltana Ateenassa! Kreikka otti kotivoiton, mutta Teemu Pukki maalasi taas.

Kreikka kaatoi kotikentällään Suomen numeroin 2-1 (0-1) EM-karsintojen päätösmatsissa Ateenassa maanantai-iltana.

Suomi meni vierasjohtoon 27. minuutilla ja maalintekijänä oli tottakai Teemu Pukki, joka riisti pallon kreikkalaispuolustukselta. Kymmenen karsintamatsia ja kymmenen maalia Pukille! Kreikka sai avausjakson parhaan paikkansa 38. minuutilla, mutta Suomen maalilla Jesse Joronen esitti upean torjunnan.

Kreikan Petros Mantalos teki 1-1-tasoitusmaalin heti toisen jakson alussa, kun Suomi puolusti varsin laiskasti. Tasoitusmaalin jälkeen Kreikkaa hallitsi selkeästi kenttätapahtumia. Ja sitten 70. minuutilla Konstantinos Galanipoulos teki 2-1-johtomaalin. Vain hetkeä aiemmin Pukilla oli oiva paikka osua. Kreikalle ansaittu kotivoitto.

Viime perjantaina Suomi voitti Liechtensteinin numeroin 3-0 (1-0) ja samalla varmistui paikka kesän 2020 EM-kisoissa! Oi Suomi on!