Pohjanpalon maalihanat pääosassa tuplauksessa

Maanantainen tuplaustarjonta ei jalkapallossa päätä huimaa, mutta onneksi Joel Pohjanpalon HSV pääsee irti kotistadikallaan Kieliä vastaan.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

HSV – Kiel

TSEKKAA TÄMÄ:

2. Bundesliigan päivän ainoassa pelissä yhteen ottavat nousukahinoissa oleva HSV sekä keskikastissa majaileva Kiel. Kotijoukkue HSV lähtee matsiin kohtalaisen vankkana ennakkosuosikkina.

Kotijoukkueen kertoimista ei tähän matsiin liiemmin pelattavaa löytynyt. Sen sijaan viime peleissä maaleja mättänyt Jolle Pohjanpalo saa maalilleen 2.50 kerrointa. Isketään tämä kohde eksoottisesti tuplaukseen sinkkuna ja illalla päästään jännäämään jatkuuko suomalaisen hurja vire. Edelliseen neljään matsiin Pohjanpalo on iskenyt nimittäin kolme maalia. Ennakko-odotuksissa on myös tänään se, että maaleja nähdään molempiin päihin, joten kohde vaikuttaa lupaavalta.

TUPLAAMAAN!

Video: Maalivahti odotti turhaan pallon vierimistä – BATE Borisov teki tyhjiin Valko-Venäjän liigassa

Edellinen artikkeliVideo: Maalivahti odotti turhaan pallon vierimistä – BATE Borisov teki tyhjiin Valko-Venäjän liigassa
Seuraava artikkeliVideo: Wesley Sneijder laukoo unelmavolleyn Itävallan verkkoon 2011

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän