Valko-Venäjän liigassa nähtiin lauantaina hölmö osuma, kun FK Vitebskin maalivahti Dmitry Guschenko odotteli pallon lirumista liian kauan.

FK Vitebsk ja maan suurseura BATE Borisov pelasivat 2-2-tasapelin Valko-Venäjän pääsarjassa lauantaina.

BATE Borisov meni 0-1-johtoon (ylempi video) heti 14. minuutilla, kun Pavel Nekhajchik ryöväsi pallon kotimaalivahti Dmitry Guschenkon nenän edestä rankkarialueen rajalta. Guschenko oli myös BATEn toisessa osumassa aivan pihalla (alempi video), kun mies seikkaili ja hyppi, ja lopulta Stanislav Dragun teki tyhjiin numeroiksi 0-2.

Kotijoukkue FK Vitebsk tuli kuitenkin tasoihin viimeisen kymmenen minuutin aikana. 16 joukkueen pääsarjaa on pelattu nyt 11-12 kierrosta ja kärjessä on tuttuun tyyliin BATE Borisov, jolla on kasassa 26 pistettä.

Maalivahti mokaa kaksi maalia

— —
KATSO MYÖS: Video: Huuhkaja lentää kentälle – legendaarisesta Suomi–Belgia-ottelusta tuli äskettäin kuluneeksi 13 vuotta