PK-35 Vantaalle pisterangaistus ja pelaajasiirtorajoitus

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - CoolbetSuomen Palloliiton (SPL) UEFA- ja liigalisenssikomitea on päättänyt kokouksessaan perjantaina 5.8.2016 antaa Veikkausliigassa pelaavalle PK-35 Vantaalle kuuden (6) pisteen pisterangaistuksen sekä rajoittaa PK-35 Vantaan tulevia pelaajasiirtoja määräaikaisesti. Seuralta vähennetään kuusi (6) pistettä Veikkausliigakauden 2016 sarjataulukosta.

Pisterangaistuksen taustalla on se, että PK-35 Vantaalla on liigalisenssimääräysten taloudellisten kriteerien vastaisesti maksamattomia, erääntyneitä ja riidattomia maksuja. Pisterangaistuksen määrä on suhteutettu maksamattomien maksujen suuruuteen.

Pelaajasiirtojen rajoituksen taustalla on se, että PK-35 Vantaalla on maksamatta erääntynyttä velkaa Palloliitolle Veikkausliigan lisenssimääräysten taloudellisten kriteerien vastaisesti. Rajoitus astuu voimaan välittömästi ja päättyy 20.8.2016 kello 24.00 ja tänä aikana PK-35 Vantaa ei voi rekisteröidä uusia pelaajia.

SPL:n UEFA- ja liigalisenssikomitea on riippumaton elin, jossa on kuusi jäsentä, joista kolme jalkapalloliigan nimeämää ja kolme Palloliiton nimeämää.

Lähde: Palloliiton tiedote
Edellinen artikkeliSJK vahvistuu Andorran maajoukkuepuolustajalla
Seuraava artikkeliVeikkausliigan viime kauden maalikuningas siirtyy Australiaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän