PK-35 Vantaa yhtiöittää miesten joukkueen toiminnan

PK-35

Miesten ja naisten edustusjoukkueista vastaava PK-35 Vantaa ry yhtiöittää miesten joukkueen toiminnan kaudelle 2016. Yhtiöittäminen vaatii vielä Palloliiton hyväksynnän. Yhtiön osakkaiksi tulevat Pablo Couñago, Markku Hynninen ja Shefki Kuqi.

Yhtiöittäminen on saanut hyväksynnän sekä PK-35 ry:n että PK-35 Vantaa ry:n puolelta. Yhtiön toimintaa säätelee PK-35 Vantaa ry:n ja osakeyhtiön välinen sopimus, joka määrittelee, miten osakeyhtiön tulee hoitaa talouttaan ja miten yhtiö raportoi siitä PK-35 Vantaa ry:lle. Lisäksi sopimuksessa määritellään sopimuksen purkuehdot. Yhtiön toimintaa säätelee myös osakkeiden keskenään tekemä osakassopimus.

PK-35 Vantaan naisten liigajoukkue jatkaa omana organisaationaan PK-35 Vantaa ry:n alaisuudessa.

Henkilöiden rooleista osakeyhtiössä on sovittu, että Shefki Kuqi ja Pablo Couñago vastaavat urheilullisesta puolesta ja Markku Hynninen talouden johtamisesta.

Myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimetty Jari Hautala, joka raportoi Markku Hynniselle.

Jari Hautalalla on vahva tausta urheilutoiminnasta ja myynnistä. Hän on toiminut toiminnanjohtajana Kouvoissa ja urheilupäällikkönä ONMKY:ssä. Lisäksi hän on tehnyt projektiluontoisia tehtäviä MyPassa, Koripalloliitossa sekä HNMKY:ssä. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt tapahtumaliiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin.

Lähde: PK-35 Vantaan tiedote

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here