Petteri Forsellin siirto HJK:hon varmistui – taituri on edustuskelpoinen heti!

28-vuotiaan taiturin Petteri Forsellin siirtyminen Veikkausliigassa viidentenä majailevaan HJK:hon varmistui myöhään maanantai-iltana. Mies on edustuskelpoinen heti.

HJK tiedotti maanantaina, että se on tehnyt loppukauden kestävän lainatarjouksen osto-optiolla Forsellin puolalaiselle seuralle Miedź Legnicalle, joka on alustavasti hyväksynyt siirron. Puolalaisseura vahvisti siirron maanantai-iltana.

Suomen maajoukkueesta tuttu hyökkäävä keskikenttäpelaaja Forsell on jo matkustanut HJK:n mukana Latviaan. Klubi kohtaa Eurooppa-liigan karsintojen avausosaottelussa vieraskentällä Riga FC:n tänään tiistaina 6.8. klo 19:00. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä torstaina 16.8.

Eurooppa-liigan play-off kierroksen otteluparit arvottiin maanantaina ja jos HJK etenee jatkoon, niin vastassa on häviäjä otteluparista Crvena Zvezda vs. FC København.

Forsell edustuskelpoinen heti

Forsellilla on takanaan tapahturikas alkuviikko. Hän on nyt edustuskelpoinen Klubin paidassa.

”Olin Kuopiossa käymässä tyttöystävän luona. Aamulla tiesin, että lennän Kuopiosta Helsinkiin, mutta siitä eteenpäin, lennänkö Puolaan vai tänne [Latviaan], se ei ollut varma kuin tunti ennen lentoa. Nyt on asiat saatu järjestykseen ja voidaan keskittyä oleelliseen eli pelaamiseen”, kertoo Petteri Forsell HJK:n nettisivuilla.

Forsellin siirto Klubiin oli poikkeuksellisen työläs ja monivaiheinen prosessi, eikä se olisi onnistunut ilman Forsellin omaa halua ja isoa panosta siirron onnistumisen eteen.

”Europelit, niissä lähdetään nyt taistelemaan, että niitä saataisiin enemmän, kertoo Forsell motiiveistaan tulla nimenomaan Klubiin.

”Musta tuntuu myös, että maajoukkuepaikan säilyttämisen kannalta on parempi pelata Klubissa kuin Puolan divarissa”, jatkaa Forsell.

Lähde: HJK 

— —
KATSO MYÖS: Video: FC Inter nousi sarjakärkeen – Mika Ojalalta kylmänviileä voittomaali rankkarista

Edellinen artikkeliVideo: MLS-pelaaja teki maalin ja huusi kulmalipun mikrofoniin kantansa USA:n ammuskeluista
Seuraava artikkeliCrvena Zvezda on luunkova kotijoukkue

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän