Crvena Zvezda on luunkova kotijoukkue

Crvena Zvezda on luunkova kotijoukkue, sitä on saanut todistaa menneinä vuosina useat eurooppalaiset seurat. Tänään vastaan tulee Mestarien liigan karsinnoissa Tanskan suurimpiin seuroihin lukeutuva FC Kööpenhamina. Kyseessä on näiden kahden suurseuran ensimmäinen kohtaaminen historian saatossa.

Belgradin Punainen tähti pudotti Mestarien liigan edellisellä karsintakierroksella HJK:n. Klubi voitti kotonaan belgradilaiset, mutta Serbiassa lukemat menivät kotijoukkueelle 2-0. Tässä matsissa Crvena Zvezda hallitsi tilanteita ja petasi itselleen jatkopaikan noilla numeroilla.

Viime kaudella joukkue pelasi Mestarien liigan lohkovaihetta. Samassa lohkossa olleet Napoli, PSG sekä koko turnauksen voittanut Liverpool saivat kokea Marakanan jäätävän tunnelman. Voiton näistä joukkueista saalisti ainoastaan PSG. Napoli jäi maalittomaan tasapeliin ja Liverpool koki tappion numeroin 2-0.

Kööpenhamina ei tule antamaan tänään helpolla periksi. He pudottivat edellisellä kierroksella Walesin hallitsevan mestarin The New Saints FC:n. Walesilaiset eivät ole suuri tasomittari, joten nyt FCK joutuu ensimmäisen tosipaikan eteen tälle kautta. FCK on Tanskan Superliigan piikkipaikalla puhtaalla pelillä FC Midtjyllandin kanssa.

Illan vastus FC Kööpenhamina on eittämättä kovemman tason seura, kuin HJK. Täten odotuksissa on vieläkin tasaisempi ottelupari, joka näkyy kertoimissa. Serbien kannalta tähän ottelupariin on elintärkeää se, että kotikentältä saadaan varma tulos vierasottelua ajatellen. Belgradin Punainen tähti on kuitenkin niin loistavalla rekordilla kotonaan pelannut, että yli kahden kerroin heidän voitolleen tähän matsiin on ilman muuta pelattava.

Pelivihje: Crvena Zvezda (2.09 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Petteri Forsellin siirto HJK:hon varmistui – taituri on edustuskelpoinen heti!

Edellinen artikkeliPetteri Forsellin siirto HJK:hon varmistui – taituri on edustuskelpoinen heti!
Seuraava artikkeliKISA: Osallistu Valioliiga-kisaan ja voita lempijoukkueesi pelipaita tai 100 € rahaa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän