Petteri Forsell siirtymässä HJK:hon – Klubi odottaa lainatarjouksen vahvistusta

Veikkausliigassa vasta viidentenä majaileva HJK on tekemässä kovan hankinnan, kun Petteri Forsell on siirtymässä lainasopimuksella joukkueeseen.

HJK tiedotti maanantaina, että se on tehnyt loppukauden kestävän lainatarjouksen osto-optiolla Forsellin puolalaiselle seuralle Miedź Legnicalle, joka on alustavasti hyväksynyt siirron. Mikäli puolalaisseura vahvistaa siirron ja siirtää rekisteröintioikuden, on Forsell käytettävissä heti. Forsell on matkustanut seuran mukana Latviaan.

Suomen maajoukkueesta tuttu hyökkäävä keskikenttäpelaaja Forsell on matkustanut HJK:n mukana Latviaan. Klubi kohtaa Eurooppa-liigan karsintojen avausosaottelussa vieraskentällä Riga FC:n tiistaina 6.8. klo 19:00. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä torstaina 16.8.

Eurooppa-liigan play-off kierroksen otteluparit arvottiin maanantaina ja jos HJK etenee jatkoon, niin vastassa on voittaja otteluparista Crvena Zvezda vs. FC København.

Forsell siirtymässä Klubiin

28-vuotias Forsell on lähtöisin Kokkolasta KPV:stä. Veikkausliigadebyytin Forsell teki 2009 VPS:ssä. Kaudet 2010–2012 Forsell pelasi IFK Mariehamnissa, josta hän siirtyi Turkkiin Bursasporiin. Turkista Forsell palasi Maarianhaminaan kausiksi 2014–2015, jonka jälkeen ura on jatkunut Puolassa Miedź Legnicassa. 2017 Forsell teki sopimuksen Cracovian kanssa, mutta seura peruutti sopimuksen. Samana vuonna hän pelasi myös seitsemän ottelua Örebrossa Ruotsissa, mutta palasi takaisin Miedź Legnicaan.

Maajoukkueessa Petteri Forsell pelasi ensimmäisen kerran 6.2.2013 Israelia vastaan ja teki Suomen maalin 1-2 tappioon päättyneessä ottelussa. Otteluita maajoukkueessa on kertynyt yhteensä 10.

Lähde: HJK

— —
KATSO MYÖS: Video: FC Inter nousi sarjakärkeen – Mika Ojalalta kylmänviileä voittomaali rankkarista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here