FCSB:n paketti edelleen sekaisin?

Maanantai, uutta jormaa lahkeeseen ja samettihousuja syvemmälle kainaloihin. Maanantai ja loman jälkeiset päivät ovat monelle veivarille sitä kultaisinta aikaa, sillä ihmiskunnan parhaat ideat ovat lähes poikkeuksetta syntyneet vitutuksessa.

Astra – FCSB

Olen nyt pyöritellyt aina arveluttavaa ja sopupeleillä marinoitua Romanian liigaa käsissäni. Sain tietoa ulkopuoliselta taholta Astra-FCSB -myräkästä, lisäksi paneudun itse matsiin niin hyvin kuin hiihtokyykyltäni kykenin. 

Astran voiton kerroin oli alunperin reippaasti yli neljässä, eilen se ehti pudota jo 2,60 tuntumaan, mikä sinällään ei enää allekirjoittanutta kiinnostanut. Tänään kerroin otti uuden pompun kohti neljää, kunnes laskeutui 3,50 tuntumaan. Mielenkiintoista, eikö vain?

On totta, että Steaua Bucurestin paketti on valmennusta ja pelaajistoa myöden sekaisin, mikä on näkynyt kotoisessa liigassa todella mätinä otteina. On myös suhteellisen totta, ettei joukkueella taida olla tänään varsinaista käskyttäjää penkin päässä. On niin ikään totta, että ryhmällä on parin päivän päästä elintärkeä Eurooppa-liigan karsintaottelu, joka painaa tällä hetkellä vaakakupissa selkeästi Astra-matsia enemmän. Kierrätystä mahdollisesti nähdään, kenties myös kiukuttelua, onhan seuran johto haukkunut pelaajiaan puolijulkisesti. Joukkueeseen liittyvillä keskustelupalstoilla on fanien toimesta aavistuksen negatiivissävytteinen meininki päällä.

Pelivalinta

FCSB hankki viikonlopun aikana kolme uutta pelaajaa, mutta itse en näe veivareita liian suurina vahvistuksina. Odotan suurella mielenkiinnolla illan kokoonpanoja – ylös kohonnut kerroin kuitenkin pakotti jo nyt tarraamaan kiinni Astran suuntaan. Kotijoukkueella ei kokoonpanohuolia pitäisi juurikaan olla. Joukkue ei välttämättä ole niin hyvä kuin edellisellä kaudella, mutta nyt jos koskaan ryhmällä on maistukainen sauma napata pisteet ennakosuosikin edestä. Sopupeliä en toivo näkeväni. Viime kauden viimeisten keskinäisten matsienhan uumoiltiin menevän Steauan suuntaan pienen rahatukon kera.

Astra Draw no bet kertoimella 2,42 lähtee maltilliseen kokeiluun, sillä en näe kotijoukkuetta vallitsevissa olosuhteissa ihan kerrointaan vastaavana altavastaajana.

Sellaista eli eteenpäin.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here