Peru maaleitta Chileä vastaan

Tehottomuudesta kärsinyt Peru haastaa Chilen tulevana yönä. Chileläiset ovat hyvissä asemissa matkalla kohti Copa American finaalia. Voittajalle tulee vastaan loppuottelussa viime yönä voiton napannut Brasilia.

Allekirjoittanut kritisioi Chilen mahdollisuuksia kolmannen perättäisen Copa American voitosta ennen turnausta. Nämä puheet voidaan nyt viimeistään nakata suoraan roskakoriin. Joukkue on osoittanut pärjäävänsä tiukan paikan edessä ja eteneminen välieriin saakka ei ole sattumaa. Turnauksessa on loistanut tasoaan nostanut Alexis Sanchez, jolla on vaisu kausi alla Brittein saarilla. Myös maajoukkueessa menestystä niittänyt Eduardo Vargas väläytti iskemällä kaksi maalia alkulohkossa. Näiden herrojen harteilla on tänään Perun kaataminen maalinteon suhteen.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Peru on monien yllätykseksi neljän parhaan joukossa. Joukkue pudotti Uruguayn rankkareilla, joka voitti oman alkulohkonsa. Taakse jäi tämän päivän vastus Chile. Tässä tapauksessa pitää huomioida, ettei Peru saanut ottelussa yhtäkään vaarallista maalipaikkaa. Peru onkin ollut todella kehno hyökkäyssuuntaan. Saldona on vain kolme maalia tässä turnauksessa, joista kaikki syntyivät Boliviaa vastaan.

Perun ongelmat maalien tekemisen suhteen muodostavat pelivalinnan tänään. Varsinaisella peliajalla ei osumaa nähdä, jos esitys on samaa kastia kuin Uruguayta vastaan. Nollille jäämiselle saa hyvän, yli kahden kertoimen. Hyviä pelikohteita on myös Chilen suora voitto, sekä tulosvedosta yhden tai kahden maalin voitto.

Pelivalinta: Peru ei tee maalia (2.01 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Anssi Jaakkola siirtyy sarjatasoa alemmaksi Englannissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here