32-vuotias suomalainen keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj puski voittomaalin viikonloppuna Italian Serie A:ssa. Chievo Verona haki komean vierasvoiton Laziosta!

Chievo Verona kaatoi Lazion vieraissa numeroin 1-2 (0-0) lauantaina. Hetemaj puski hienosti voittomaaliksi jääneen 0-2-osuman toisen jakson alussa.

Vaikka kolme sarjapistettä tuli plakkariin, niin Chievo tulee putoamaan Serie B:hen tämän kauden päätteeksi. Joukkue on tukevasti sarjajumbona.

Lauantai-iltana varmistui myös se, että Juventus voitti Serie A:n mestaruuden uskomattomasti peräti kahdeksatta kertaa peräkkäin – ja Juvella on vielä viisi sarjakierrosta pelaamatta.

Perpa puskee voittomaalin

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Norwich tasoitti 97. minuutilla – nousu Valioliigaan todella lähellä!