Norwich tasoitti 97. minuutilla – nousu Valioliigaan todella lähellä!

Englannin Mestaruussarjan kärjessä oleva Norwich nousi tasoihin 97. minuutilla. Nousu Valioliigaan on lähellä!

Keskikastissa majaileva Sheffield Wednesday oli jo kiinni vierasvoitossa, mutta sitkeä Norwich tasoitti lisäajan viime hetkillä. Loppunumerot 2-2 (1-1).

Marco Stiepermann vei Norwichin johtoon 19. minuutilla, mutta Sheffield Wednesday tuli tasoihin 33. minuutilla. Ja tuo osuma oli todella kaunis – Fernando Martin Forestieri tykitti pallon kaukaa upeasti vasempaan yläpesään. Steven Fletcher vei vieraat 1-2-johtoon toisen jakson alussa. Maalinedushässäkässä pallo tosin näytti osuvan Fletcherin käteen, mutta osuma silti hyväksyttiin.

Mutta niin vaan Norwich oli jälleen lisäajalla iskussa! Mario Vrancic laukoi vaparin kauniisti oikeaan yläpesään 97. minuutilla ja loppunumeroiksi 2-2. Mestaruussarjaa on jäljellä kolme kierrosta ja Norwich on kärjessä 87 pisteellä. Toisena ja kolmantena olevilla Sheffiel Unitedilla ja Leedsillä on kasassa 82 pistettä. Kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan ja Norwich voi varmistaa nousun jo tulevana maanantaina.

Forestieriltä upea osuma, mutta Norwich tasoitti vielä 97. minuutilla

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Chelsea sahasi Slavia Prahan puolustuksen solmuun Eurooppa-liigassa