Perovuo palaa FC Honkaan

Mestarien liigassa edustanut

Keskikenttäpelaaja Joel Perovuo palaa ensi kaudella FC Hongan riveihin. Syyskuussa 28-vuotta täyttänyt Perovuo debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2006. Hän edusti Honkaa vuoteen 2009 asti, minkä jälkeen hän siirtyi ruotsalaiseen Djurgårdeniin. Elokuussa 2011 hän siirtyi edelleen Helsingin Jalkapalloklubiin ja palaa nyt siis pienen kierroksen jälkeen takaisin kotiin. Perovuo on myös ehtinyt debytoida Suomen A-maajoukkueessa.

Sopimuksen varmistuttua pelaajalla itsellään oli tunnelma hyvinkin korkealla.

TSEKKAA TÄMÄ:

”Aidosti on kyllä huippufiilikset. Sitä on jo jonkin aikaa unelmoinut pääsevänsä takaisin kotiin ja ”Banan” ja ”Veskun” valmennukseen. Tietää, että täällä tehdään joka päivä hyvää duunia ja sitä olen tässä neljän vuoden aikana kaivannut. Hienoa olla taas täällä”, keskikenttäpelaaja kertoo.

”Itseltäni vaadin vähintään yhtä hyvää kuin viimeksi, kun olen ”Keltamustissa” pelannut. Toivottavasti vieläkin parempaa. Vaikka viimeiset neljä vuotta ovat välillä tuntuneetkin vähän raskailta koen, että olen silti pelaajana kehittynyt niin pelillisesti kuin myös henkisesti. Uskon, että pystyn ensi kaudella auttamaan Honkaa paljon ja hallitsemaan keskikenttää”, Joel toteaa.

”Toivon, että kannattajamme ottavat minut hyvin vastaan. Toivottavasti pystyn hyvillä peliesityksilläni tulevalla kaudella paikkaamaan sitä, jos joillekin on jäänyt pahaa mieltä siitä, että olen viime kaudet pelannut naapurikaupungin HJK:ssa. Sen enempää en voi toivoa. Nähdään ensi kaudella”, Perovuo päättää.

Lisää Joel Perovuon mietteitä myöhemmin HONKATV:ssä.

Joukkueen päävalmentaja Mika ”Bana” Lehkosuo kertoo Ranskasta käsin, että hän on tyytyväinen saadessaan kokeneen pelimiehen takaisin Espooseen.

”Fiilikseni ovat erittäin hyvät siitä, että saamme Joelin takaisin Honkaan. Tunnen Joelin hyvin muutaman vuoden takaa, jolloin meillä oli erittäin toimiva pelaaja-valmentajasuhde. Hän oli jo tuolloin Veikkausliigan keskikentän parhaimmistoa ja nyt muutaman vuoden kokeneempana uskon, että Joel kykenee pelaamaan Hongassa johtavassa roolissa entistä paremmin. Odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan”, päävalmentaja kommentoi puhelimitse.

FC Honka

Edellinen artikkeliItalialainen Inter myytiin
Seuraava artikkeliMYPAlle neljä uutta jatkosopimusta