MYPAlle neljä uutta jatkosopimusta

Hyökkääjät Sasha Anttilainen ja Ville Salmikivi sekä maalivahti Jere Pyhäranta ja puolustaja Antti Koskinen jatkavat punavalkoisissa myös kaudella 2014.

”Sasha, Ville, Jere ja Antti ovat kaikki kehittyneet koko ajan ja uskomme, että heidän parhaat vuotensa jalkapalloilijoina ovat vasta edessä”, MYPA:n toiminnanjohtaja Marco Manso linjaa.

”Meillä on ensi kaudelle kasassa toimistohenkilökunta, valmennusosasto ja yhdeksän pelaajasopimusta, eli joukkueen rakentaminen sujuu aikataulussa”, Manso jatkaa.

26-vuotias Sasha Anttilainen pelaa Myllykoskella kolmatta kauttaan. Anttilainen on vakituinen avauskokoonpanon pelaaja, joka on pelannut tällä kaudella 25 MYPA:n 31 ottelusta. Yhteensä Anttilainen on pelannut 107 Veikkausliiga-ottelua.

”On hyvä, että saimme tehtyä jatkosopimuksen jo nyt, niin pääsee näiden kahden pelin jälkeen keskittymään jo ensi kauteen. Sekä minä että perheeni olemme viihtyneet täällä”, Anttilainen kommentoi.

”Nälkää riittää, en halua vain pelata, vaan ehdottomasti myös voittaa jotain! Odotan innolla työskentelyä uuden valmentajan kanssa”, hyökkääjä jatkaa.

21-vuotiaat Ville Salmikivi ja Jere Pyhäranta pelasivat tänä kesänä ensimmäiset Veikkausliiga-kautensa. Pyhäranta on toistaiseksi saanut tililleen 10 ottelua ja Salmikivi 13 peliä, joissa hyökkääjä on viimeistellyt kolme osumaa.

Antti Koskiselle, 25, ensi kausi on jo neljäs MYPA-paidassa ja samalla yhtä mones Veikkausliigassa. Kahden edellisen kauden luottomies on kärsinyt kuluvalla sesongilla loukkaantumisista, mutta pelejä on silti kertynyt 15 kappaletta.

”Hienoa, että sain jatkaa täällä. Aina pitää mennä eteenpäin ja odotankin, että kehityn ensi kaudella yhä. Tällä kaudella loukkaantuminen vei paljon aikaa, mutta on hienoa, että luottoa yhä löytyy”, Koskinen iloitsee.

MYPA